Myyntineuvottelija

Haemme nyt tiimiimme uutta MYYNTINEUVOTTELIJAA. Tehtävänäsi on valokuituliittymien kuluttajamyynti pääosin Vakka-Suomen alueella.

Hakemallamme henkilöllä on valmius työskennellä ja kohdata asiakkaita muun muassa puhelimitse, erilaisissa tapahtumissa sekä kuluttajien kotona. Hakijalta toivotaan positiivista luonnetta ja aktiivista myyntiotetta: Myyjänä osallistut myös alueellisten myynti- ja markkinointitapahtumien sekä tempausten suunnitteluun ja toteutukseen. Koska työtä tehdään myös tapahtumissa ja myyntiständeillä, toimit luontevasti myös näissä tilanteissa.

Toivomme lisäksi:
- Useamman vuoden kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä
- Luovuutta löytää asiakkaille oikeat palvelut ja rohkeutta saattaa kaupat maaliin
- Tavoitteellista asennetta
- Omatoimisuutta ja itsenäistä työskentelytapaa

Aikaisempi kokemus liittymäpalvelujen tai kodin palveluiden myynnistä katsotaan eduksi. Arvostamme Vakka-Suomen aluetuntemusta sekä teknistä ymmärrystä valokuituverkosta.

Tarjoamme:
- KIlpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut
- Mahdollisuuden vaikuttaa omaa työhön
- Ura- ja kehittymismahdollisuuksia


Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus koostuu perusosasta sekä myyntiprovisiosta ja työssä sovelletaan ICT-alan työehtosopimusta. Tehtävä on vakituinen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Vyyryläinen, p. 0400 388 882 (to 19.11. tai to 26.11. klo 14-15.30) tai pasi.vyyrylainen@vsp.fi 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Vakka-Suomen Puhelin

 

 

Puhelin: 02 84 541
Sähköposti: nimi@vsp.fi
Sijainti: Pohjoistullikatu 11

VSP on yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista sekä kasvava IT-ratkaisujen ja tietoliikenneyhteyksien toimittaja Länsi-Suomessa. Palvelemme valtakunnallisesti usean eri toimialan yrityksiä, ja moni asiakkaistamme lukeutuu oman alansa tunnetuimpiin toimijoihin Suomessa. Vakka-Suomessa palvelemme myös kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme tehokkaat nettiyhteydet ja kattavat kaapeli-TV-palvelut.

Olemme vakavarainen suomalainen palveluyhtiö, joka on toiminut jo vuodesta 1896 alkaen. Asiakkaidemme arvostuksen olemme ansainneet ihmisläheisellä ja luotettavalla palvelulla.

Asiakkuuksistamme huolehtii 400 asiakaspalvelun ja ICT-alan rautaista ammattilaista. Viihtyisät toimipisteemme sijaitsevat Porissa, Raumalla, Salossa, Turussa ja Uudessakaupungissa. Pyrimme asiakkaidemme kanssa pitkäaikaiseen kumppanuuteen, mihin vakavarainen talous, laajat resurssit ja yli 120 vuoden kokemus toimialalta antavat erinomaiset mahdollisuudet.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!