Myyntipäällikkö, Fira Modules

Me Fira Modules Oy:ssä olemme päättäneet tuoda rakennusalalle jotain aivan uutta. Rakennusala on viisi kertaa autoteollisuuden kokoinen toimiala, jossa tuote-, teknologia- ja designosaamiselle voi haastaa perinteiset ajattelumallit kertarysäyksellä. Me ollaan päätetty tehdä se kylpyhuoneiden Teslalla, Bathroom 2.0 -tuoteperheellä.

Tuoteperheen kehitys on tehty huippusuunnittelijoiden ja teollisten muotoilijoiden voimin ja yhdessä asiakkaiden kanssa. Kokoonpanolinjasto on käynnistetty vuoden 2020 alussa, hyödyntäen huipputason prosessiosaamista laivanrakennusteollisuudesta.

Nyt on aika myydä Suomen markkinassa, ja siihen tarvitsemme myyntihenkisen tekijän tositoimiin.

Tarvitsemme tiimiimme ratkaisumyynnin tulevaa huippuammattilaista, joka auttaa rakennuttajia, rakennusliikkeitä ja suunnittelijoita tuotteemme kanssa eteenpäin. Fira Modulesin tiimi on pieni ja siksi tekemään pääsee monenlaista, mutta ainakin seuraavat tehtävät kuuluvat toimenkuvaan:

  • Potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi, tapaaminen, yhteydenpito ja palveleminen ostoprosessin eri vaiheissa
  • Myyntiprosessin toteuttaminen ja kehittäminen
  • Olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen
  • Markkinoinnin ideointiin ja toteuttamiseen osallistuminen
  • Osallistuminen tuotekehitykseen tuomalla mukaan asiakasymmärrystä

 

Jotta menestyt tehtävässä, sinulla pitää olla rohkeutta olla aktiivisesti asiakkaisiin yhteydessä, energiaa työskennellä heidän kanssaan ratkaisujen muodostamiseksi ja kykyä rakentaa luottamusta kaupan kotiin saattamiseksi. Halu auttaa asiakasta onnistumaan on se kaikkein tärkein ominaisuus, sillä sitä varten Fira Modules on olemassa. Olemme vielä alkuvaiheen yritys, joten sinun pitää kestää epävarmuutta ja vakiintuneiden toimintatapojen puutetta.

Meidän tiimissä pääset mukaan rakentamaan menestystarinaa uudelle tuotteelle alusta alkaen. Pääset mukaan kokemaan alkuvaiheen onnistumiset ja epäonnistumiset. Mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä johtotehtäviin liiketoiminnan kasvun mukana ovat merkittävät.

Kokemus sekä asiakkaiden kanssa työskentelystä että rakennusalan tuntemuksesta katsotaan eduksi. Myynnin ammattilainen sinun ei tarvitse olla valmiiksi, kunhan haluat olla sellainen tulevaisuudessa. Me Lupaamme kouluttaa sinusta kovan luokan myynnin ja markkinoinnin ammattilaisen.

Tehtävässä sinun tulee tuntea tuotteemme läpikotaisin teknisiltä yksityiskohdiltaan. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi rakennustekniikan ammattilainen, mutta kiinnostus rakennustekniikkaan ja teknisiin detaljeihin on tärkeää menestymisen kannalta

Lisätiedot ja kysymykset - Sales Director Henry Salo +358 50 590 2091 tai henry.salo@fira.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Fira

Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä digitaalisia ja modulaarisia palveluja kehittävä älypalvelut. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa, ja vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 217,8 miljoonaa euroa.

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!