Myyntipäällikkö, teollisuuden valaistusratkaisut, I-Valo Oy

I-Valo on johtava valaisinalan yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut valaisimia jo vuodesta 1971 lähtien. Valaistusratkaisumme lähtevät aina asiakkaiden tarpeista ja I-Valon asiantuntijat suunnittelevat ne energiatehokkuutta, tarkoituksenmukaisuutta ja ulkonäköä ajatellen. I-Valon moderni tuotantoteknologia mahdollistaa monet eri vaihtoehdot ja yhdistelmät, joilla standardituotteista saadaan räätälöityä persoonallisia ja luovia kokonaisuuksia kilpailukykyisin hinnoin. Olemme 50 vuoden aikana toimittaneet tuhansia erilaisia valaistusratkaisuja ja meidät tunnetaan erityisesti haastavien teollisten kohteiden valaistusratkaisuista. I-Valon toiminta on laatu- ja ympäristöjärjestelmin sertifioitua (SFS ISO 9001:2015, SFS ISO 14001:2015). I-Valon tuotantolaitos on Hämeenlinnan Iittalassa. Suuri osa tuotannosta menee vientiin ympäri maailman. I-Valo kuuluu kansainväliseen Fagerhult -konserniin, joka toimii aktiivisesti 13 brändillä 30 maassa.

Lue meistä lisää: www.i-valo.com

Meillä on nyt teollisen ratkaisumyynnin ammattilaiselle mielenkiintoinen rooli tarjolla myynnin ja asiakkuuksien parissa. Tule tekemään maailmasta kirkkaampi kanssamme!

Myyntipäällikkö, teollisuuden valaistusratkaisut

Olemme nyt vahvistamassa kotimaan myyntitiimiämme kasvustrategiamme tueksi ja vauhdittajaksi. Tulet työskentelemään sekä uusasiakashankinnan että vastuullesi nimettyjen olemassa olevien asiakkuuksiemme parissa. Asiakaskunta muodostuu teollisuuden eri toimijoista, mukaan lukien loppukäyttäjät, urakoitsijat, suunnittelutoimistot ja tukkukaupan edustajat. Edustamasi valaistusratkaisut soveltuvat haastavimpiinkin olosuhteisiin ja edustavat alansa kärkeä. Menestystäsi tukevat osaavat valaistusalan ammattilaisemme. Tukikohtasi sijaitsee Hämeenlinnan Iittalassa. Jos olet valmis valaistusalan osaaja, voit sijoittua myös muualle Suomeen ja työskennellä ns. kotikonttorilta käsin. Tehtävässäsi raportoit myyntijohtajallemme.

Arkesi koostuu aktiivisesta vuorovaikutuksesta asiakasrajapinnassa, jolla varmistat tietoisuuden asiakkaiden tulevaisuuden uudis- ja saneeraushankkeista ja niihin sisältyvistä valaistustarpeista. Hankkeiden suunnittelun aikana ehdotat ratkaisuja tuoteorganisaatiomme tukemana. Huolehdit myös tiedon kulusta sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien välillä.

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta kokemusta teollisuuden ja/tai rakentamisen ratkaisu- ja projektimyynnistä. Kokemus valaistusalasta tai valaisimista katsotaan eduksi. Tärkeintä on valmiutesi ja kykysi tehdä aktiivista ratkaisuhenkistä myyntiä sekä tarjota asiakkaiden tarpeisiin soveltuvat ratkaisut. Sinulla on myös kyky verkostoitua ja luoda luottamukselliset yhteistyösuhteet asiakkaan päätöksentekoon vaikuttavien henkilöiden kanssa. Ymmärrät ja tunnet asiakkaiden erilaiset hankinta- ja päätöksentekoprosessit sekä osaat toimia kussakin vaiheessa optimaalisesti hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Sinulla on kykyä edistää ja ohjata projekteja sekä varmistaa niiden onnistuminen. Hallitset nykyaikaiset ICT-järjestelmät ja -työkalut sekä suomen kielen lisäksi ainakin englannin kielen perusteet. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Millaista henkilöä etsimme? Sinulla on halu tehdä asiantuntijatason myyntiä ja syventää asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Henkilönä olet kunnianhimoinen, aktiivinen ja luottamuksella asioita hoitava. Haluat ja kykenet oppimaan uutta ja ratkaiset tarvittaessa innovatiivisesti eteesi tulevia haasteita. Sitoudut yhteisiin tavoitteisiin ja työskentelet tuloshakuisesti yhteisen päämäärämme saavuttamiseksi. Haluat jalkautua ja nautit kentällä liikkumisesta. Pidät itsesi ajan tasalla asiakaskentän tulevista hankkeista ja investoinneista sekä seuraat alan kehitystä päivittäisen työn ohella.

Tarjoamme sinulle aidosti mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittää ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme ja ammattilaistemme kanssa – oman osaamisesi kehittämistä unohtamatta. Toimimme merkittävien asiakkaiden kanssa ja yrityskentässä I-Valon brändi tunnetaan laadukkaista tuotteistaan.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

I-Valo Oy

Sijainti: Tehtaantie 3 b, 14500 IITTALA
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!