Myyntipäällikkö

Oletko Sinä etsimämme Myyntipäällikkö?

 

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Väre tarjoaa sähköä ja älykkäitä energiaan liittyviä ja arjen sujuvuutta varmistavia palveluja kaiken kokoisille yrityksille ja kotitalouksille koko Suomessa. Väre sai alkunsa, kun yhtiön omistajat Savon Voima, Jyväskylän Energia, Kuopion Energia ja Lappeenrannan Energia päättivät yhdistää voimansa. Toimintamme käynnistyi 1.1.2019. Meillä on aloittaessamme yli 250 000 asiakasta, n. 185 Me liikevaihto, 40 työntekijää ja katse vahvasti tulevaisuudessa. Väre on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä ja meillä on Suomen kattavin energiatoimialan yrityspalvelutarjoama.

 

Kasvatamme aktiivisesti liiketoimintaamme ja tavoitteenamme on muuttaa toimialan perinteisiä mielikuvia. Tiedämme, että sähkö ei kiinnosta ketään, joten tulokulmamme onkin kilpailijoistamme erottautuva. Suomen energiatoimialan innovatiivisimpana toimijana olemme tulevaisuuden voittajia ja tästä kiitos kuuluu pitkäaikaisille asiakkaillemme. Emme tyydy keskinkertaisuuteen, vaan haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaat ja kokonaisvaltaisimmat energiaratkaisut.

 

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa uutta, asiakaslähtöistä ja toimialan perinteitä ravistelevaa energiapalveluyhtiötä.

 

Uuden ajan energiapalveluyhtiömme Väre etsii nyt yritysmyyntiimme tulos- ja kasvuhakuista myynnin ammattilaista vastaamaan uusasiakashankinnasta Etelän-Suomen alueella. Työpisteesi sijaitsee Etelä-Suomen vastuualueellasi lähellä asiakkaita Uudellamaalla.

 

Olet mahdollisesti etsimämme henkilö kun tunnistamme sinussa ratkaisumyynnin hallitsevan ja digitaalisten työkalujen osaavan tuloksentekijän, joka elää voittamisen kautta saaduista kokemuksista. Olet asiakkaan tarpeet liiketoimintalähtöisesti ratkaiseva henkilö, joka sitoutuu myyntihankkeisiin nälkäisellä otteella ja systemaattisella toimintatavalla.

 

Odotamme Sinulta:

 

Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen henkilö, joka esiintyy luontevasti ja itsevarmasti niin paikan päällä kuin verkkotapaamisissakin. Osaat suunnitella ja toteuttaa yritysasiakashankintaa vastuualueellasi kustannustehokkaasti. Sinulla on halua ja kykyä menestyä myyntityössä ja olet valmis tekemään aina kilpailijoitamme enemmän töitä asiakkaan voittamiseksi. Sitoudut sinulle rakennettuihin myyntitavoitteisiin ja etsit jatkuvasti keinoja kehittää tuloksentekokykyäsi. Osaat rakentaa uusia asiakassuhteita sekä löytää ennen kaikkea uusia myyntimahdollisuuksia ja asiakkaita esimerkiksi verkostoitumalla liike-elämän päättäjiin aktiivisesti. Ennakkoluulottomana henkilönä toimit itsenäisesti kartoittaen asiakkaiden liiketoimintaa löytääksesi onnistumisen edellytykset. Työ sisältää matkustamista sekä asiakastapahtumia, mutta ennen kaikkea hallitset asiakaskohtaamiset verkkotapaamisia hyödyntäen.

 

Työhistoriastasi löytyy näyttöä onnistuneesta kasvumyynnistä suurissa ja keskisuurissa yritysasiakkaissa. Digitalisaation aikakaudella et koe nykyaikaisia esitystapoja vieraaksi ja oletkin ehkä jo julkaissut videoblogeja. Aikaisempi kokemus sähkönmyynnistä tai toimialalta ei ole välttämätöntä, vaan voittavan ja myynnillisen asenteen lisäksi aikaisempi myynnillinen kokemuksesi ratkaisee. Tukenasi ovat Väreen business intelligencen, salkunhoidon, uusien energiaratkaisujen ja aktiivisen myynninjohdon ja -tuen osaaminen. Toivomme, että sinulta löytyy myös markkinoinnillista kokemusta tai osaamista, koska tehtäviisi kuuluu Väre brändin jalkauttaminen yrityksiin sinulle nimetyllä vastuualueellasi.

 

Tarjoamme Sinulle:

 

Väre on kasvuympäristö, joka kasvaa ammattilaistemme kautta. Valikoimassasi ovat yhden Suomen suurimman energiapalveluyhtiön kuumimmat myyntituotteet ja lisäarvopalvelut sekä jatkuva toimialan substanssituki sisältäen myynnin jatkuvasti kehittyvät työkalut. Meillä pääset innostavaan, tulosvastuulliseen ja itseohjautuvaan avainrooliin, jossa hyödynnät sinulle jo kertynyttä myynnin osaamistasi voittavan myyntikulttuurimme kehittämiseksi. Avoinna oleva tehtävä on haasteita tarjoava, jossa pääset vahvalla panoksellasi vaikuttamaan liiketoimintamme kehittämiseen. Ansiorakenne on kasvumyyntipainotteinen sisältäen kilpailukykyisen tulospalkkion liitettynä kiinteään kuukausipalkkaan. Arvomme ovat asiakaskeskeisyys, voitontahto, vastuullisuus sekä uudistuminen ja jatkuva kehittyminen.

 

Tule kasvumme avainhenkilöksi huipputiimiimme toteuttamaan itseäsi!

Lisätietoja tehtävistä: torstaina 12.12. klo 9:00-10:30 sekä perjantaina 20.12. klo 12:30-14:00, myyntijohtaja Tommi Riikonen p. 0400 334 010 ja tommi.riikonen@vare.fi.

 

Mikäli tämä on Sinun paikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.12.2019. Tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Myynti
  • Neuvottelutaidot
  • Asiakassuhteen rakentaminen ja syventäminen
  • Liiketoiminta ymmärrys
  • Digitaalinen markkinointi
  • Business-to-Business
  • Halu ja kyky oppia
  • Voittamisen halu ja taito
  • Pitkäjänteisyys

 

Väre Oy

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys. 

Yhden asian haluamme kuitenkin sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun - ei enempää eikä vähempää. 

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Tutustu meihin Väreläisiin täältä https://vare.fi/vareesta/tyontekijat/

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!