Yrittäjäntie 5, Ähtäri

Myyntipäällikkö

Hae tähän työpaikkaan

Vahvistamme resurssejamme ja etsimme nyt aktiivista ja tuloshakuista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

kotimaan projektimyyntiin Ähtäriin.

 

Otat vastuun LAMI-ovien myynnistä Suomessa. Pääosan työajastasi vie tarjouslaskenta, myyntityö sekä projektien seuranta ja hoitaminen. Teet yhteistyötä suunnittelijoiden ja tuotannon kanssa. Annat teknistä neuvontaa arkkitehti- ja rakennuttajaorganisaatioille. Työssä on 70 – 80 matkapäivää vuodessa normaalioloissa.

Olet osa kolmen hengen myyntitiimiä ja olet vakuuttava myynnin ammattilainen. Yksi myyjistämme on eläköitymässä ja haemme hänelle jatkajaa. Perehdytysvaiheessa sinun läsnäolosi Ähtärin toimipisteessämme olisi tärkeää. Olemme valmiit kuitenkin neuvottelemaan sijoittumisesta toiselle paikkakunnalle ja tehtävän hoitamisesta kotitoimistolta.

Työssä onnistuminen edellyttää hyvää myynnillistä otetta, teknistä koulutusta ja/tai myyntikokemusta teknisten tuotteiden parissa. Olet myyntiotteeltasi asiantunteva ja ratkaisukeskeinen. Taustasi voi olla rakentamisen asiantuntijatehtävistä tai myös laajemmin ratkaisumyynnin eri alueilta. Etsimme tehtävään sitoutuvaa pitkäaikaista ratkaisua.

Persoonana tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet yhteistyökykyinen ja pystyt toimimaan jämäkästi eri tilanteissa. Olet työskentelyotteeltasi myös tarkka ja huolellinen sekä pidät langat hyvin käsissäsi.

Tule osaksi perinteistä sekä vakavaraista yhtiötä. Meillä on pieni ja avoin työyhteisö. Viihdyt varmasti!

Lisätietoja yrityksestä ja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel, seniorikonsultti Tuija Pulkkinen, puh. 050 3595 212. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 16.5.2021 mennessä www.eezypersonnel.fi sivujen kautta.

Työpaikasta lyhyesti

  • Myyntipäällikkö
  • Muovilami Oy, Yrittäjäntie 5, Ähtäri
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Muovilami Oy

Lami Doors Group, yksi Euroopan kokeneimmista lujitemuovisten erikoisovien valmistajista, on vuonna 1966 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys. Yritys on vahva toimija Euroopassa ja Pohjoismaissa sekä alansa markkinajohtaja Suomessa. Yrityksen valmistamien LAMI -ovien käyttökohteita ovat mm. elintarvike- ja lääketeollisuuden tuotantotilat, sairaalat, laboratoriot, kylpylät ja uimahallit. Kauppamme perustuu asiakasohjautuvaan projektitoimintaan. Yritys panostaa voimakkaasti tuotteen laatuun ja jatkuvalla investointiohjelmalla tähdätään hyvään kilpailukykyyn. Konsernin palveluksessa on yli 40 henkilöä. Muovilami -konserniin kuuluvat Muovilami Oy Suomessa, Lami Doors UK LTD Englannissa ja Lamidoors AB Ruotsissa. Lisäksi yrityksellä on myyntitoimisto Venäjällä sekä suoraa vientiä useaan muuhun maahan. www.lamidoors.com

Sijainti: Yrittäjäntie 5, Ähtäri
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!