NRC Group Trainee

NRC Group Trainee 2020

Oletko valmistumassa oleva yliopisto-  tai ammattikorkeakouluopiskelija tai juuri valmistunut? Haluatko kehittyä infra-alan ammattilaiseksi työskentelemällä projekteissa, jotka liikuttavat ihmisiä ympäri Suomen?

Hae NRC Group Traineeksi ja lähde matkalle infra- ja sähkörakentamisen maailmaan!

Voit olla jo loppupuolella rakennus-, sähkö- tai infra-alan opinnoissasi ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa tai juuri valmistunut. Aiempi kokemus raiteilta ei ole välttämätöntä, vaan tärkeintä on oma motivaatio ja halu työskennellä ympäristöystävällistä liikkumista edistävissä projekteissa. Perehdytämme kaikki työntekijämme ratamaailmaan perusteellisesti ja vastaamme ratatyössä vaadittavista koulutuksista.

NRC Group Finland on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi maamme suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Olemme mukana useassa infra-alan hankkeessa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa.

Trainee-ohjelmamme starttaa toukokuussa 2020 ja kestää lokakuuhun. Haku on auki 16.3.2020 asti, ja maaliskuun aikana teemme valinnat tulevista huippuosaajistamme.

Voit olla NRC Groupin tämän vuoden trainee, jos sinulla on:

  • halu tehdä jotakin todella merkityksellistä
  • into kehittyä infra-alan ammattilaiseksi
  • rakennus-, sähkö- tai infra-alan opinnot loppusuoralla tai olet juuri valmistunut
  • Suomen kielen taito
  • kyky oppia uutta ja työskennellä tiimissä.

Voit kiinnostuksesi mukaan suuntautua raitioteihin, radanrakentamiseen tai sähkörakentamiseen, eli esimerkiksi radan turvalaitteisiin. Kesän ja syksyn aikana tutustut kattavasti mielenkiintoisiin hankkeisiimme. Saat tehtäviisi laajan perehdytyksen sekä tueksi osaavat ammattilaisemme. Jokaiselle traineelle laaditaan oma opintosuunnitelma ja järjestetään koulutusta, joka tukee sinua matkallasi infra-alan ammattilaiseksi.

Työskentelet traineena kuusi kuukautta, jonka jälkeen pääset sinulle sopivaan, vakituiseen tehtävään NRC:läisten joukkoon.

Projektimme sijoittuvat ympäri Suomea. Ratikoita rakennamme Tampereella ja pääkaupunkiseudulla. Rataa ja radan turvalaitteita rakennamme tällä hetkellä rataosilla, jotka sijoittuvat Luumäen ja Imatran, Helsingin ja Riihimäen sekä Tampereen ja Seinäjoen väleille. Sähköalan opiskelijoille tarjoamme mahdollisuuksia sekä ratikoissa että rautateiden turvalaiteprojekteissa. Työpisteesi voi siis olla esimerkiksi Helsingissä, Tampereella, Riihimäellä, Lappeenrannassa tai Imatralla.

Juuri sinulle räätälöidyn trainee-kauden ja maamme mielenkiintoisimpien infrahankkeiden lisäksi tarjoamme

  • kilpailukykyisen palkan
  • lounasedun
  • liikunta-, kulttuuri- ja matkalippuedun
  • kattavan työterveyshuollon
  • osaavat ja mukavat työkaverit.

Jos paremman huomisen luominen saa sinut innostumaan, hae meille NRC Group Traineeksi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja trainee-ohjelmasta antavat rakentamisen resurssipäälliköt: 

Raitiorakentaminen, Raide-Jokeri ja Tampereen Ratikka: Laura Nevalainen, sähköpostitse laura.nevalainen@nrcgroup.fi, puhelin 0407545665

Sähkörakentaminen: Jenni Alapukki, sähköposti jenni.alapukki@nrcgroup.fi, puhelin 0408645333 tai Mika Keronen, sähköposti mika.keronen@nrcgroup.fi, puhelin 0408634663

Ratarakentaminen: Anitta Raappana, sähköposti anitta.raappana@nrcgroup.fi, puhelin 0408664690 tai Matti Ovaska, sähköposti matti.ovaska@nrcgroup.fi, puhelin 0408630319

 

 

Haku alkaa ja päättyy

NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka, Raide-Jokeri ja Kruunusillat. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Group Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin raideinfra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö urakoi raideinfran lisäksi myös muun liikenteeseen liittyvän infran, kuten teiden, satamien, siltojen ja tunneleiden parissa. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2100 infrahankkeiden ammattilaista, joista 1100 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!