Ohjelmoinnin ammattilaisia, avoin haku

Tiimihenkinen ohjelmoinnin osaaja - Tervetuloa ammattitaitoiseen porukkaamme Ylelle Helsinkiin!

 

Miksi meille?

Meillä yle.devissä pääset oppimaan uutta, ottamaan vastuuta ja rakentamaan isoja palveluja. Luvassa esimerkiksi urheilutapahtumia, vaalikoneita, Linnan juhlia, tekoälykokeiluja, sekä tietysti Yle.fi:n ja Suomen arvostetuimman verkkobrändin, Areenan, jatkuvaa kehitystyötä.

Haluamme tehdä järjestelmämme vimpan päälle hyvin. Kaikki tietysti sanoo niin, mutta esimerkiksi uutispalvelumme ja Areenan pitää oikeasti toimia tilanteessa kuin tilanteessa. Tämä tarkoittaa sitä, että tiimeillä on suuri vastuu tehdä asiat oikein, ja samalla vapaus valita miten se tehdään. Ylen ammattilaisten lisäksi käytämme vain huippuluokan kumppaneita.

Tiimityö on meille tärkeää ja siksi pyrimme panostamaan tiimiemme toimivuuteen. Siksi tiimimme valitsevat itse työtapansa ja kehittävät itse toimintaansa säännöllisesti esimerkiksi retrospektiivien merkeissä. Uskomme, että paras tulos syntyy, kun tiimissä voi vapaasti pallotella ideoita yhdessä.

Mitä on luvassa?

Tekemisen alueet vaihtelevat palvelujen arkkitehtuurin suunnittelusta aina fronttikoodaukseen, APIen toteutukseen ja tekoälyn hyödyntämiseen. Kaikkea ei tarvitse osata tai tehdä, mutta monipuolisuus on aina hyvästä. Käytämme muun muassa seuraavia teknologioita ja palveluita: JavaScript (ES6), Clojure, Python, Terraform, AWS, Docker, Git, Serverless, AI/ML.

Mitä odotamme sinulta?

Olemme erityisen kiinnostuneita, kun sinulla on useamman vuoden kokemusta kuluttajaverkkopalveluiden kehittämisestä, ketteristä menetelmistä, pilvipalveluista ja funktionaalisista ohjelmointikielistä. Osoitat myös, että haluat jatkuvasti kehittyä ammatissasi.

Kiinnostuitko?

Jätä meille avoin hakemuksesi, niin otamme yhteyttä!

Lisätietoja voit kysyä Oskarilta, Istolta ja Carl-Magnukselta: rekry@yle.dev.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, Kokoaikainen

yle.dev

Yle.dev on modernin sovelluskehitys- ja dataosaamisen koti. Olemme verkosto ohjelmistokehittäjiä, arkkitehtejä ja palvelupäälliköitä, jotka toimivat käytännössä Ylen palvelukehitystiimeissä. Verkoston jäsenenä voit olla mukana kehittämässä esimerkiksi Areenaa, Suomen arvostetuinta verkkobrändiä, tai voit olla mukana modernisoimassa journalismia Yle News Labin kanssa yle.fi- ja Uutisvahti-applikaatioiden, sekä älykkään uutisassarin Voitto-robotin avulla. Voit olla myös mukana pohtimassa, miten voimme datan perusteella palvella veronmaksajia paremmin tai miten voimme käyttää tekoälyä vastuullisesti mediassa.

IT-ala asettaa nykyään kovat paineet asiantuntijoille pysyä kehityksen mukana. Meillä yle.devissä tavoitteena on tukea sinua työssäsi sekä tarjota sinulle puitteet henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Toimimme myös Ylen kehityskulttuurin lähettiläänä ja pidämme huolta siitä, että Ylellä on mukavaa tehdä kehitystyötä. Meille on tärkeää, että saat toteuttaa työsi kuten parhaaksi näet. Pidämme myös huolta siitä, ettet jää yksin.

Lue lisää Ylestä työnantajana ja tule mukaan rakentamaan parasta julkisen palvelun mediaa kanssamme!

 

Tutustu yle.devin Iljan tarinaan:

Sähköposti: rekry@yle.dev
Sijainti: Uutiskatu 5, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!