Opinnäytetyöt ja harjoittelu

Tuomi, Särkijärvenkatu 1, 33840 Tampere
Hae tähän työpaikkaan

Tätä kautta pääset jättämään avoimen hakemuksen harjoittelu-, oppisopimus-, työkokeilu-, sekä opinnäytetyöpaikkoihin, joita tarjoamme mahdollisuuksien mukaan uusille kyvyille! Saatamme lisäksi julkaista erillisiä ilmoituksia, mikäli meillä on selkeä ajatus siitä, mikä tarpeemme sillä hetkellä voisi olla. Kuulisimme siis mielellämme, millaiset tehtävät tukisivat harjoitteluasi parhaiten, sekä millaisista aiheista olisit kiinnostunut tekemään opinnäytetyön. Kehitysmyönteisenä organisaationa odotamme innolla uusia ideoita! Kerrothan hakemuksessa, mikä on aikataulusi sekä millaista tukea meiltä tarvitsisit. Kuulisimme myös mielellämme kokemuksestasi, sekä motivaatiostasi Tuomi Logistiikkaa kohtaan.

Hakemuksesi voit kätevästi toimittaa meille "Hae tähän työpaikkaan" -nappulan kautta. Käsittelemme kaikki saapuneet hakemukset ja palaamme asiaan mikäli voisimme tarjota sinulle paikkaa!


Hakuaika alkaa:

Meillä työskentelee laaja joukko logistiikka-alan ammattilaisia. Henkilöstöömme kuuluu niin hankinta-alan osaajia, logistiikan asiantuntijoita kuin henkilöliikenteen ja varastotoalan ammattilaisiakin. Tukitoiminnoissamme työskentelee lisäksi talouden, HR:n, viestinnän ja ICT-alan ammattilaisia. Kaikkia tuomilaisia yhdistää kyky puhaltaa yhteen hiileen sekä rento ja positiivinen asenne.

Meillä viihtyvät erityisen hyvin rentoa ja huumorintajuista työyhteisöä arvostavat henkilöt. Tuomessa organisaatiorakenne on matala eikä meillä harrasteta turhaa byrokratiaa ja pönötystä. Toimintaympäristössämme tapahtuu kaiken aikaa ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Tuomi

Olemme Pirkanmaalla sekä Kanta-Hämeessä toimiva, yhteiskunnallisesti vaikuttava in-house yhtiö. Olemme julkisomisteinen yritys ja liiketoimintamme kulmakiviä ovat hankinta-, henkilökuljetus- ja logistiikkapalvelut, joita tarjoamme julkisella puolella toimiville asiakkaillemme. Meillä työskentelee yli 400 henkilöä ja liikevaihtomme on 146 M€. Visiomme on kulkea askeleen edellä hyvinvointia ja kumppanuutta rakentamassa. Tutustu meihin osoitteessa tuomi.fi!

Särkijärvenkatu 1, 33840 Tampere
https://tuomi.fi/
Logo

Opinnäytetyöt ja harjoittelu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!