Ostaja, Biolan Oy

Biolan Oy on suomalainen perheyritys, jonka yli 45-vuotinen historia perustuu kiertotalouden luomiseen ja hyödyntämiseen. Biolanin vastuullinen liikeidea toteutetaan kestävän kehityksen ja kierrätysraaka-aineiden hyödyntämisen ehdoilla. Missionamme on toiminnallamme pyrkiä vähentämään ihmisen aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Tänä päivänä Biolanin tuotevalikoima kattaa kierrätysraaka-aineita hyödyntävät kasvualustatuotteet kuten piha- ja kukkamullat, puutarha- ja huonekasvilannoitteet, kuivakäymälät, kompostorit, ympäristöystävälliset jätevesijärjestelmät, aurinkoenergiaratkaisut sekä muut ekoasumisen tuotteet. Tytäryhtiö Novarbo Oy:n ammattiviljelytuotteiden valmistus ja valmistuttaminen ovat myös merkittävä osa toimintaamme Euran tuotantolaitoksella. Kansainvälisyys on keskeinen osa Biolanin liiketoimintaa: omat tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, Virossa ja Kiinassa. Omaa myyntihenkilöstöä Biolan Groupilla on 9 maassa. Lisäksi olemme mukana erilaisissa kehitysprojekteissa ympäri maailmaa. Biolan markkinoi omia ja tytäryhtiöidensä tuotteita laajasti Suomen lisäksi EU:n alueelle, Lähi-Itään, Kauko-Itään, Kaakkois-Aasiaan ja Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan. Viennin merkitys kasvaa edelleen. Biolan Groupissa työskentelee noin 140 henkilöä.

Lue meistä lisää: www.biolan.fi

Meillä on nyt Eurassa tarjolla monipuolinen ja mielenkiintoinen rooli Biolan Groupin yhtiöiden ostojen ja hankintojen parissa. Haluaisitko sinä jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan ja liittyä osaajajoukkoomme?

OSTAJA

Tulet vahvistamaan osto- ja hankintatiimiämme. Yhdessä vastaamme Biolan Groupin yhtiöiden Biolan Oy:n, Biolan Ekoasuminen Oy:n, Novarbo Oy:n, Favorit Tuote Oy:n ja Biolan Baltic Oü:n tuotantolaitosten tuotanto- ja toimitusprosesseissa tarvitsemien raaka-aineiden ja materiaalien ostoista ja hankinnoista.

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme?

Tulet työskentelemään operatiivisen ostamisen parissa ja huolehdit aktiivisesti ostovastuullasi olevien raaka-ainekomponenttien, muoviraaka-aineiden sekä tuotanto- ja pakkausmateriaalien ostoista. Sinulla on keskeinen rooli hankintaehdotusten, ostotilausten, tilausvahvistusten ja hankintasopimusten tietojen käsittelyssä sekä järjestelmien kehittämisessä. Ylläpidät tarvittavia ostotietoja järjestelmissämme, valvot toimitusten etenemistä ja vastaat laadukkaan ostoprosessin toteutumisesta. Olet tiiviissä yhteydessä toimittajiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Työhösi kuuluu ostamisen lisäksi mm. aikataulujen seurantaa, tuoterekisterin ja varastosaldojen hallintaa sekä raportointia.

Millaista osaajaa etsimme?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja aiempaa kokemusta osto- ja hankintatehtävistä. Hallitset ostojen ja hankintojen parhaat käytännöt, joilla pystytään tukemaan optimaalisesti ja kustannustehokkaasti tuotanto- ja toimitusorganisaatiota. Osaat hyödyntää tehokkaasti tietojärjestelmiä ja käsitellä suuria tietomääriä mm. Excelissä. Kokemus Visma L7-toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.  Arvostamme myös hyviä yhteistyötaitoja sekä rohkeutta toimia aktiivisesti kansainvälisessä kentässä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Millaista henkilöä etsimme?

Henkilönä olet aktiivinen ja yhteistyökykyinen vastuunkantaja, joka tarttuu toimeen oma-aloitteisesti. Työtehtävissäsi olet tarkka, järjestelmällinen ja palvelualtis. Viihdyt hyvin niin rutiini- kuin haastavimpienkin tehtävien parissa. Työotteesi on analyyttinen ja sinulta löytyy neuvottelutaitoa sekä priorisointikykyä. Sinulla on myös kyky ja halu oppia uutta sekä kehittää osaamistasi.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen / toistaiseksi voimassa oleva

Biolan Oy

Sijainti: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!