Osto- ja palveluesimies

Tuomi Logistiikan valikoima- ja ostotiimi kuuluu logistiikkapalveluidemme kokonaisuuteen. Tiimi on mukana hankintojemme kilpailutuksissa, hallinnoi tuotevalikoimaamme, huolehtii valikoimamme tuotteiden saatavuudesta sekä päivittäisestä asiakaspalvelusta. Pääset tutustumaan toimintaan täältä.

Nyt etsimme joukkoomme osto- ja palveluesimiestä. Toimit lähiesimiehenä noin 15 oston ja asiakaspalvelun ammattilaiselle ja linkität toiminnallasi yhteen asiakaspalvelun sekä ostotoiminnan. Pääset kehittämään ostajiemme kanssa toimintaamme sekä toimittajayhteistyötä, ja kartoittamaan asiakaspalvelumme kanssa entistä sujuvampia toimintatapoja. Olet päivittäin mukana operatiivisessa ostotoiminnassa sekä tiiviissä yhteistyössä asiakasrajapinnan kanssa. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Etsimämme henkilö

Sinulla on kokemusta ostotoiminnasta ja ostojen kehittämisestä, vahva kokemus esimiestyöstä sekä taustalla soveltuva kaupallinen tai tekninen tutkinto (esim. tradenomi tai insinööri). Hyvän englanninkielen taitosi ansiosta toimittajayhteistyö ja ostotoiminta onnistuvat myös tarvittaessa ulkomaisten toimijoiden kanssa. Otat vaivatta haltuun uusia järjestelmiä ja sinulla on ymmärrystä toimitusketjun kokonaisuudesta. Mikäli SAP on sinulle jo tuttu ja excel ystäväsi, aina parempi!

Työotteeltasi olet sparraileva, asiakaspalveluhenkinen ja innostunut uusien toimintatapojen kehittämisestä. Arvostat näkemyksellistä ja keskustelevaa johtajuutta ja haluat olla alaistesi tukena heidän työarjessaan. Et hetkahda pienistä, kestät aikataulupaineita ja säilytät malttisi yllättävimmissäkin käänteissä.

Mikäli julkiset hankinnat ja toimintaympäristö ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja, se on iso plussa.

Työsuhde-edut

Tarjoamme kasvavan ja kehitysmyönteisen organisaation, jossa saat näyttää kykysi ja tutustua laajalti kaikkiin yhtiömme eri liiketoimintoihin. Mukavat ja asiantuntevat kollegat sekä pätevät esimiehet ja johto ovat tukenasi urapolullasi. Henkilöstöetuihimme ja henkilöstömme uratarinoihin voit tutustua tarkemmin urasivuillamme.

Tuomi Logistiikka Oy

Tuomi Logistiikka on julkisomisteinen, in-house asemassa julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Muodostamme strategisia ja kestäviä kumppanuuksia sekä tuotamme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme hankinnan ja logistiikan asiantuntijuudella. Tuomi Logistiikalla työskentelee yli 250 henkilöä ja liikevaihtomme on 110 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi!

Sijainti: Särkijärvenkatu 1, 33840 Tampere

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen 2.2.2020 mennessä hakulomakkeen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi, miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa Valikoima- ja ostopäällikkömme Kati Penttilä numerosta 040 806 2907. Parhaiten tavoitat hänet 16.1. klo. 15-16:00, 22.1. klo. 13-14:00 ja 31.1. klo. 14:30-15:30. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!