PALVELUPÄÄLLIKKÖ | LIITTYMÄPALVELUT

Eleniassa urallaan kesäharjoittelijasta Liittymäpalvelut -tiimin esihenkilöksi edenneen henkilön jatkaessa matkaa suurempiin haasteisiin julkaisemme haettavaksi PALVELUPÄÄLLIKÖN tehtävän.

Tiimi palvelee sähköverkon uusiin liittymiin, sähkön pientuotantoon ja liittymämuutoksiin liittyvissä asioissa Elenian 450 000 asiakasta. Tavoitteenamme on korkeatasoinen ja monikanavainen palvelu, joka tarjoaa asiakkaillemme laadukkaan ja helpon asiakaskokemuksen. Arjessa toimit 15 hengen esihenkilönä varmistaen tiimin toimintaedellytykset asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Johdat palveluiden kehittämistä edelleen ja varmistat operatiivisen toiminnan laadun sekä tehokkuuden.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

Etsimme toimeen tarttuvaa, helposti lähestyttävää ja aikaansaavaa henkilöä, joka perustaa tuloksenteon yhdessä tekemiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Onnistumistasi tässä tehtävässä tukee luontainen asiakaslähtöisyytesi ja liiketoimintaosaamisesi sekä mutkattomat yhteistyötaitosi. Osaat joustaa oikeissa paikoissa, mutta tarvittaessa perustelet näkemyksesi myös jämäkästi.

Edellytämme sisäistä paloa esihenkilöroolin haltuunottoon ja innostusta asiakasrajapinnassa toimimiseen. Menestystäsi tukee soveltuva korkeakoulututkinto sekä useamman vuoden työelämäkannukset.

 

Meissä on virtaa

Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja pyrimme aina vain vahvemmin hyödyntämään digitalisaatiota tekemisessämme. Teemme töitä nykyaikaisilla järjestelmillä ja työn tukena ovat osaavat kollegat. Vaikka tiimeissä vastuut ovat jaettu selkeästi, kaveria autetaan myös oman laatikon ulkopuolelta. Tässä roolissa saat sitoutuneen ja ammattitaitoisen tiimin, vastuullisen position Elenian asiakasrajapinnassa ja mahdollisuuden kehittää itseäsi vastuunkantajana yhä pidemmälle. Me Elenialla tuemme henkilöstömme työkykyä ja panostamme viihtyvyyteen. Modernit toimitilamme sijaistee Tampereen Sarankulmassa.

 

Tästä eteenpäin

Lähetä hakemus ansioluetteloineen viimeistään 18.4.2021 oheisen hakulinkin kautta. Yksikönpäällikkö Pasi Muurinen (p. 040 732 2970) antaa tarvittaessa lisätietoa niin tiimistä, tehtävästä kuin Eleniasta. Ensisijaiset yhteydenottoajankohdat ovat torstaina 8.4. klo 14-16 ja perjantaina 9.4. 14-16.

 

Hae tehtävään

Haku alkaa ja päättyy

Elenia

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Teemme pitkäjänteistä ja vastuullista jakeluverkkomme kehitystyötä, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Sähköverkkomme sijaitsee yli sadan kunnan alueella kuudessa eri maakunnassa. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita sekä asiakaspalvelua ohjelmistorobotiikkaa hyödyntäen. Tuemme aktiivisesti henkilöstömme työkykyä ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka.

Sijainti: Patamäenkatu 7
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!