Paikallivartija/Piirivartija (Hämeenlinna-Riihimäki)

Etsimme aktiiviseen ja motivoituneeseen porukkaamme

PAIKALLIS-/PIIRIVARTIJAA Hämeenlinnan/Riihimäen alueelle

Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen/kokoaikainen. (Pitää sisällään mahdollisesti kohde-esimiehen sijaistamisen)

Työtehtäväsi voivat koostua esim. asiakaspalvelusta, opastamisesta, asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta erilaisten turvallisuusteknisten järjestelmien avulla, myymälävartioinnista, järjestyksenvalvonnasta sekä piirivartioinnista/hälytystehtävistä. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös erilaiset sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa. Työpäiväsi ovat mielenkiintoisia sekä aina erilaisia ja pääset ratkomaan monenlaisia tilanteita. Työtä tehdään yleisesti kaikkina päivinä ja vuorokauden aikoina. Joustavuutta toivomme ja toteutamme molemmin puolin.

Huolellisen ja vastuuntuntoisen luonteen lisäksi luemme eduksesi:

 • Vartijakortin
 • Järjestyksenvalvojakortin, ei pakollinen
 • Asiakaspalvelukokemuksen
 • Ongelmanratkaisukyvyn
 • B-ajokortin
 • Positiivisen työasenteen – tämä pakollinen

 

Tärkeintä meille on positiivinen asenteesi työtä ja asiakkaita kohtaan. Hyvä suomen kielen taito on asiakaspalvelutehtävissä tarpeellinen.

Tarjoamme sinulle todella mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun sekä turvallisuusalan ammattilaisena. Saat käyttöösi hyvät työvälineet ja koulutuksen työsi menestyksekkääseen hoitamiseen. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työsi suunnitteluun, sekä henkilökohtaisen elämäsi ja työelämäsi yhteensovittamiseen työvuorosuunnittelussa. Hyvinvointiasi tuemme muun muassa liikuntaedulla, henkilökohtaisilla palkkioilla, mahdollisuudella kouluttautua ja edetä urallasi vartiointialan ammatti- ja erikoisammattitutkintojen avulla, sekä huolehdimme hyvinvoinnistasi valtakunnallisen työterveyshuollon avulla. Mittaamme työtyytyväisyyttäsi säännöllisesti Ilopuntarin avulla.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuslomakkeemme mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Lindsten jari.lindsten(at)sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen/osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • vartijakortti
 • ajokortti
 • asiakaspalvelun kannalta riittävä suomen kielen taito
 • Asiakaspalvelutaidot
 • ongelmanratkaisukyky

Lisäksi eduksesi on:

 • kokemus vartijan työstä
 • Järjestyksenvalvojan koulutus

SOL Kiinteistöpalvelut Oy

SOL Kiinteistöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Kiinteistöpalvelut Oy on kiinteistö- ja turvallisuuspalveluihin erikoistunut palveluyritys. Toimimme valtakunnallisesti ja asiakkaitamme ovat sekä julkisen sektorin yhteisöt että yksityiset yritykset. SOL Kiinteistöpalvelu vastaa kiinteistöjen kokonaisylläpidosta, teknisen ylläpidon ja turvallisuuden huomioiden. Kiinteistöjen etähallinnan avulla seuraamme ja optimoimme kiinteistöjen talotekniikkaa, energiaseuranta, liikenteenohjausta, kameravalvontaa ja kiinteistöjen turvallisuutta. Elinkaaripalveluidemme kautta tarjoamme asiantuntemusta rakennuksen eri vaiheisiin uudisrakennuksista haastaviin saneerauskohteisiin.

 

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0205 705
Sähköposti: asiakaspalvelu@sol.fi
Sijainti: Visamäentie 33, 13100 Hämeenlinna

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!