Pakettilajittelijoita Seinäjoelle

Etsimme asiakkaallemme Seinäjoelle

PAKETTILAJITTELIJOITA

kaksivuorotyöhön. Työ on pääsääntöisesti pakettien lajittelua, mutta sisältää tarvittaessa myös muita tehtäviä.

Pärjäät työtehtävässä reippaalla ja ahkeralla asenteella. Toivomme, että olet luotettava, ja pystyt myös työskentelemään oma-aloitteisesti. Työhön edellytyksenä on hyvä fyysinen kunto. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä työhön kuuluu kattava perehdytys. 

Toivomme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa sekä vähintään 18-vuoden ikää.

Työt alkavat alkuperehdytyksellä porrastetusti toukokuun aikana, ja kestävät elokuun puoleen väliin saakka tai mahdollisesti pidempäänkin (riippuen asiakasyrityksen sen hetkisestä tilanteesta).

Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Työsuhde-edut

  • Smartum liikuntasaldo
  • Työterveyspalvelut

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: janne.lehtinen@sol.fi
Sijainti: Seinäjoki

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!