Vakituinen työsuhde / Lahti

Palkanlaskija / Taloushallinnon osaaja

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme nyt asiakkaallemme Lahteen

PALKANLASKIJAA / TALOUSHALLINNON OSAAJAA

TOIMENKUVA

Työntehtäviisi kuuluu pääasiassa palkkahallinnon tehtävät sisältäen mm. tunti-ja kuukausipalkkojen laskennan, tulorekisteri-ilmoitukset, viranomaisilmoitukset sekä raportointi. Palkat maksetaan ajankohdasta riippuen 10-20 henkilölle. 

Toimenkuvaan kuuluu lisäksi taloushallinnon tehtäviä mm. kuukausikirjanpidon tehtäviä, osto- ja myyntireskontran hoitamista.

Asiakkaamme työpiste sijaitsee Lahden keskustassa, työn aloitus olisi sopimuksen mukaan mahdollisimman pian huhti-toukokuussa 2021. Lisäksi asiakkaamme on vaihtamassa kevään aikana toiminnanohjeus järjestelmää ja sinä pääset vaikuttamaan myös sen valintaan.

Tämä monipuolinen työnkuva tarjoaa loistavat kehittymismahdollisuudet erilaisissa taloushallinnon tehtävissä. Mikäli olet kunnianhimoinen osaaja ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi, voi tämä olla SINUN paikkasi!

ODOTAMME SINULTA

  • Monipuolista taloushallinnon osaamista
  • Vahvaa kokemusta palkanlaskennasta
  • Taloushallinnon koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Isoksi eduksesi katsotaan vahva kirjanpitotaito

MUUTA

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen työtehtävän jossa voit käyttää laajasti osaamistasi ja vaikuttaa omaan työhösi.
Lähetä pikaisesti vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveen ja liitettynä cv linkin kautta, kuitenkin viimeistään 16.4.2021 mennessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  Jos sinulla tulee kysyttävää niin älä epäröi olla yhteydessö Sirpa Kilpeläiseen p. 050 338 4881, vastaamme mielellämme kysymyksiisi tai voit myös lähettää kysymyksiä sähköpostilla sirpa.kilpelainen@eezy.fi.

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Palkanlaskija / Taloushallinnon osaaja, Vakituinen työsuhde
  • Eezy Personnel Oy, Lahti
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Eezy Personnel Oy

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa, Rovaniemellä, Vaasassa ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi- ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. 

www.eezypersonnel.fi

Olemme osa Eezy-konsernia.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

www.eezy.fi

 

 

Sijainti: Lahti
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!