Palkkapalveluasiantuntija, Tampere, Pori, Oulu

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta.* Meillä ei keskitietä kuljeta, vaan tapana on tehdä asiat toimivasti toisin. Jopa palkkapalvelut. Siksi etsimme Tampereen (moro!), Oulun (onko kauramaitua?) tai Porin tiimiimme nyt enempi (kyllä, kuulemma se on sana) palkkapalveluasiantuntijoita. Toki voit hakea palkansaajaksi meille jo pelkästään parin parren perusteella, mutta seuraavassa tarjoilemme työnhakusi tueksi tärppejä tulevaisuuden palkanlaskennasta.


Mikä homma? 

Rakennamme Suomen parasta palkkapalvelua "pitäkää tunkkinne" -tyyppisesti, eli perinteistä poiketen. Parhaalla ei tarkoiteta täydellistä (eikä edes virheetöntä – ihmisiähän tässä ollaan). Palveluasenteeltaan palkkahallintomme on kuitenkin parhaasta päästä.

Työskentelemme tiiminä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Tuotamme tulevaisuudessa palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään. Räjäytämme jo nyt paperit pöydältäsi: manuaalisten vaiheiden väistyttyä vapautuu aikaa keskittyä ydinosaamiseesi. Ja muihin merkityksellisiin töihin, kuten asiakkaiden auttamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Kuin myös kahvitaukoihin kauramaidolla.

Päätyösi on pitää asiakkaidemme palkkaprosessit pyörimässä ja palvella heitä kaikenlaisissa palkkakysymyksissä. Olemme neljällä paikkakunnalla yksi tiimi, jonka työtila on Teamsissä ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Tukenasi on 120 ihmisen itseohjautuva joukko Helsingissä, Tampereella, Porissa ja Oulussa.

Etätöitä olemme tehneet jo yli 10 vuotta. Työ edellyttää silloin tällöin myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.


Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä positiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Mepcon ja palkanlaskennan perusprosesseja automatisoivan robotin esittelemme myös työkavereinasi. Jos nyt ette sattuisi jo olemaan tuttuja entuudestaan. Pelkkä kybertyö tämä ei kuitenkaan ole: aiempi kokemus perinteisestä palkanlaskennasta on välttämätöntä ja sydämen sivistystäkin tarvitaan.

Payroll specialistin työkokemuksesta tuskin on haittaa. Asiakkaillemme sovelletaan lisäksi monia eri työehtosopimuksia ja TES-osaamisesta on etua.
 

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme aivoterveyteen, arkivastuullisuuteen, hyvinvointiin sekä esihenkilöttömänä organisaationa palvelevaan johtamiseen.  Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Tiedetään, haluat jo hakea. Mutta lukaisethan vielä nämä:

Mahdollisuutesi päästä tekemään huomisen HR:ää tuli jo tänään: Tutustu Jakamossa jorinoihimme, Linkkarissa ihmisiimme sekä Instagramissa yrityskulttuuriimme. Ja katso kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 7.3.2021 klo 23:59 mennessä.

Etätyöhaastattelumahdollisuus. Etätyömahdollisuus meillä on ollut jo vuodesta 2008. Sitä emme viitsi enää erikseen mainita. Vaikka se onkin vähän lyhyempi sana.

Lisätietoja palkkapalveluasiantuntijoiden avoimista paikoista antaa Eveliina Tuokkola, eveliina.tuokkola@integrata.fi, 040 0496484.


*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Avainsanat: palkanlaskija, palkka-asiantuntija

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!