Palkkapalveluasiantuntija, Tampere

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta.* Meillä on kuitenkin tapana tehdä asiat toimivasti toisin. Jopa palkkapalvelut. Toki voit hakea paikkaa innostuksissasi jo ensimmäisen rivin jälkeenkin, mutta seuraavassa tarjoilemme työnhakusi kannalta tärkeitä tärppejä tämän päivän palkkapalvelusta.

Mikä homma? 

Rakennamme Suomen parasta palkkapalvelua ja teemme tämän(kin) perinteistä poiketen. Paras ei siis välttämättä ole täydellinen, eikä edes virheetön – mutta palveluasenteeltaan parhaasta päästä.

Työskentelemme tiiminä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Näin manuaaliset vaiheet jäävät pois ja vapautamme aikaa keskittyä ydinosaamiseemme ja merkityksellisiin töihin, kuten asiakkaiden auttamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Ja kahvitaukoihin.

Olemme tiimi, jonka osana päätyösi on pitää asiakkaidemme palkkaprosessit näpeissäsi ja palvella heitä kaikenlaisissa palkkakysymyksissä. Tukenasi on 25 palveluasiantuntijan joukko sekä kasa konsultteja kaikilta henkilöstöhallinnon aloilta.

Mitä odotamme sinulta?

Haussa on integratalainen – hyvä tyyppi vakituiseen työsuhteeseen. Johto luo linjat ja tarjoilee huonot vitsit, mutta integratalaiset tekevät talon tunnelmasta ja tavoista totta. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Jopa omistajat.

Aiempi kokemus palkanlaskennasta on välttämätöntä, mutta Mepcon opetamme työkaveriksesi, jos et ole vielä tutustunut. Asiakkaillemme sovellellaan monia eri työehtosopimuksia ja kaikkien osaamisesta on etua, mutta erityistä iloa olisi yksityisten terveyspalveluiden tai MaRan TES:n hallinnasta. Harjoittelijoita otamme taas aikaisintaan loppuvuodesta.

Tiedämme, että sinun tekee mieli jo hakea, mutta lukaise vielä nämä:

Tutustu nettisivuillamme ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä työtä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään viimeistään 11.8.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 32 Riku Heinonen 040 593 0609, riku.heinonen@integrata.fi

Rekrytointikeskustelut käydään elokuun aikana. Päätökset tehdään mahdollisimman pian tämän ja soveltuvuusarvioinnin jälkeen.


* Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Integrata

Puhelin: 040 849 7947
Sähköposti: rami.setala@integrata.fi
Sijainti: Hämeenkatu 13 A
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!