Palkkatulokaskoulu, Tampere

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta. Meillä ei keskitietä kuljeta, vaan tapana on tehdä asiat toimivasti toisin. Jopa palkkapalvelut. Siksi perustimme Palkkatulokaskoulun yhteistyössä Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKKin kanssa. Seuraavassa tarjoilemme tulevaisuutesi tueksi tärppejä huomisen palkanlaskennasta – hae aikuisten oikeasti palkkatulokkaaksi!


Mikä homma? 

Haluatko tehdä uraauurtavaa työtä palkkapalveluasiantuntijana sekä suorittaa samalla liiketoiminnan ammattitutkinnon? Palkkatulokaskoulussa saat kattavan perehdytyksen palkanlaskentaan ja työsuhdeasioihin sekä käytännön työkokemuksen alan tehtävissä. Koulutuksen jälkeen on tavoitteena työllistyä integratalaiseksi palkka-asiantuntijaksi, tietenkin.

Rakennamme Suomen parasta palkkapalvelua "pitäkää tunkkinne" -tyyppisesti, eli perinteistä poiketen. Parhaalla ei tarkoiteta täydellistä (eikä edes virheetöntä – ihmisiähän tässä ollaan). Palveluasenteeltaan palkkahallintomme on kuitenkin parhaasta päästä.

Työskentelemme tiiminä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Tuotamme tulevaisuudessa palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään. Räjäytämme jo nyt paperit pöydältäsi: manuaalisten vaiheiden väistyttyä vapautuu aikaa keskittyä ydinosaamiseen. Ja muihin merkityksellisiin töihin, kuten asiakkaidemme auttamiseen.

Olemme neljällä paikkakunnalla yksi tiimi, jonka työtila on Teamsissä ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Tukenasi on 150 ihmisen yhteisöohjautuva joukko Helsingissä, Tampereella, Porissa ja Oulussa. Etätöitä olemme tehneet jo 12 vuotta.


Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä positiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi. Palkkatulokkaalta toivotaan tietysti myös erityistä intoa oppia uusi ammatti palkanlaskennan parissa sekä aikaa panostaa tulokaskouluun.

Koulutus on tarkoitettu tulevaisuuden palkanlaskennasta sekä asiantuntijatyöstä kiinnostuneille. Työssä yhdistyvät lainsäädäntö- ja TES-osaaminen, sovellusosaaminen ja asiakaspalvelutaidot. TAKKin kanssa toteutettavaan tutkintokoulutukseen valittavalla tulee olla aikaisempi liiketalouden peruskoulutus tai työkokemusta liiketoiminnasta.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle tulokaspaikan, oppia olan takaa sekä tueksesi osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Etukenon, kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi merkittävää meillä on yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme aivoterveyteen, arkivastuullisuuteen, hyvinvointiin sekä esihenkilöttömänä organisaationa palvelevaan johtamiseen. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.
 

Miten tämä toimii?

Opinnot etenevät rinnakkain työtehtävien ja teoriaopintojen parissa osaavien sekä innostavien integratalaisten ja kouluttajien valmennuksessa. Teoriaopinnot painottuvat koulutusjakson alkuun syksylle ja työssäoppiminen sekä tutkinnon osien näytöt loppuvuodesta 2021 kevääseen 2022.

 • Mukaan lähtevälle tehdään koulutussopimus koulutuksen ajalle yhdessä TAKKin kanssa
 • Koulutuksen kesto 20.9.2021–18.3.2022, päivittäin klo 9–15.30
 • Koulutus sisältää noin 17 teoriapäivää
 • Koulutusmaksu 170 €
 • Koulutuspaikkana TAKK Tampereen valtatien ja Nirvan kampukset sekä Integratan tilat
 • Tavoitteena liiketoiminnan ammattitutkinnon osat
  • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen
  • Palkanlaskennan hoitaminen
  • Liiketoiminnan tukipalvelut

Koulutussopimuksella opiskelu on omaehtoista ja päätoimista. Opiskeluajalle voi hakea opintotukea, aikuiskoulutustukea tai tukea omaehtoiseen opiskeluun työttömyysetuudella omasta TE-toimistosta. Opiskelu on koulutusmaksua (170 €) lukuunottamatta maksutonta.

Jos et jo nukahtanut, lukaisethan vielä nämä:

Mahdollisuutesi päästä tekemään huomisen HR:ää tuli siis tänään! Tutustu Jakamossa jorinoihimme, Linkkarissa ihmisiimme sekä Instagramissa yrityskulttuuriimme. Ja katso kuvatkin. Jos olet edelleen varma, että haluat hakea Palkkatulokaskouluun, hae paikkaa 2.8.2021 klo 23.59 mennessä.
 

Lisätietoja Palkkatulokaskoulusta antavat:


Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Avainsanat: palkanlaskija, palkka-asiantuntija, palkkahallinto, aikuiskoulutus, aikuisopiskelija

Hae tähän työpaikkaan!

 

Haku alkaa ja päättyy

Integrata Oy

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan kokonaispalvelua. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Ota yhteyttä:

Sijainti: Hämeenkatu 13 A, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!