Palveluinsinööri

Fira on dynaaminen kasvuyritys ja innovatiivisten ihmisten yhteisö. Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, eläviä kaupunkiympäristöjä ja parempaa arkea. Uudistamme rakennusalaa hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja, tiedolla johtamista ja ihmisten vuorovaikutusta. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa perinteet ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Vuonna 2002 perustetussa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä noin 300 raudanlujaa ammattilaista. Omistajina ovat iso joukko firalaisia, Ilmarinen ja Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy). Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 226 miljoonaa euroa. Päätoimipisteemme sijaitsee lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

Tule mukaan Firan asukaspalvelutiimiin! Asukaspalvelutiimimme palvelee jo noin tuhatta asukasta ja osakasta vuosittain. Haemme nyt tiimiimme uutta palveluinsinööriä putkiremonttiliiketoiminnan puolelle. 

Palveluinsinöörinä palvelet putkiremonttikohteiden osakkaita yhdessä työmaan ja muun asukaspalvelutiimin kanssa. Työpäivääsi kuuluu esimerkiksi seuraavanlaisia töitä:

  • Huoneistokohtaisten aloituskatselmuksien pitäminen
  • Lisä- ja muutostyötarjousten tekeminen osakkaille ja huoneistokohtaisten remonttien laajuudesta sopiminen osakkaiden kanssa
  • Huoneistokohtaisten remonttisuunnitelmien laatiminen: lisä- ja muutostöiden teknisen toteutettavuuden selvittäminen, sähkökuvan ja 3D-kylpyhuonekuvan piirtäminen sekä tuotevalintojen ja työmaan työohjeiden viimeistely
  • Asukastilaisuuksissa (infoillat) asukaspalveluiden ja huoneistoremonttien esittely

Palveluinsinöörin työssä tarvitset:

  • Positiivista asiakaspalveluasennetta ja myyntitaitoja
  • Reipasta, oma-aloitteista otetta tehtävien hoidossa
  • Kykyä hahmottaa remontin tekninen toteutettavuus
  • Tuotetuntemusta materiaaleista ja kalusteista
  • Huolellisuutta ja sujuvuutta yksityiskohtaisen remonttisuunnitelman yksityiskohtaisten tarjousten ja kuvien laatimisessa

 Odotamme sinulta rakennusalan tai pintakäsittelytekniikan koulutusta (AMK). Aiempi kokemus palveluinsinöörin tai työmaainsinöörin tehtävistä katsotaan eduksi. Koulutamme työssä käytettäviin ohjelmiin.

Kutsumme sinut mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin ja rakennettuun ympäristöön. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Lisätietoja tehtävästä: Sami Kokkonen, 0400 204250

Haethan tehtävään pikaisesti luomalla profiili rekrytointijärjestelmäämme!

Haku alkaa ja päättyy

Fira

Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä digitaalisia ja modulaarisia palveluja kehittävä älypalvelut. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa, ja vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 226 miljoonaa euroa.

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!