Palvelukeskuksen tiimiesimies, 9Lives

Adiente
Haku alkaa ja päättyy

9Lives, www.9lives.fi, on Suomen yksi suurimmista yksityisistä ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava yritys. Ensihoito- ja ambulanssipalvelujen lisäksi konserni on tuottanut asiakkailleen hengityshalvauspotilaiden hoitoa, kotisairaanhoitoa sekä koronanäytteenottoa. Palvelemme kuntia, kuntayhtymiä, sairaanhoitopiirejä, terveydenhuollon organisaatioita sekä yksittäisiä ihmisiä. Olemme myös Suomen ainoa ensihoitoon erikoistunut henkilöstövuokrausyritys.
Yhtiön omistaa toimiva johto. Helsingin lisäksi 9Livesillä on toimipaikkoja 26 paikkakunnalla Suomessa ja olemme nyt myös laajentamassa toimintaamme muihin pohjoismaihin.
Yhtiön palveluksessa on yli 800 terveydenhuollon ammattilaista, ja liiketoimintamme kasvaa.

Meillä 9Livesilla koko toiminnan sydäntoiminto on tilanne- ja asiakaspalvelukeskukset (palvelukeskus). Palvelukeskuksen toiminnan kasvaessa tarvitsemme ammattitaitoisen ja kokeneen, esimiehen toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Haemme siis Helsingin toimipisteeseen, vakituiseen työsuhteeseen:

Palvelukeskuksen tiimiesimies

Tehtäväsi:
Asiakaspalvelutiimimme koostuu ammattitaitoisista koordinaattoreista, jotka neuvovat henkilöitä puhelimitse, eri asioihin liittyen – juuri nyt meille soitetaan paljon koronatesteihin liittyen – missä voi testata, mitä se maksaa, mistä saan tulokseni jne. TIKE:s tiimi vastaa meidän tilannekeskuksestamme, joka on se keskus, minne kaikki ei kiireelliset sairaanhoitokuljetusten puhelut ohjautuvat, ja päivystyksestä vastaava henkilö koordinoi kuljetuksia kiireellisyyden ja osoitteiden mukaan niin, että kuljetukset toimisivat mahdollisimman sujuvasti ja tehokkaasti.
Sinun tehtäväsi näiden tiimien esimiehenä, on vastata siitä, että molemmat tiimit työskentelevät mahdollisimman tehokkaasti, että kaikki viihtyvät tehtävissään. Olet läsnä molempien tiimien arjessa, autat, kannustat ja innostat heitä, ja osallistut tarvittaessa heidän tehtäviinsä. Olet hands on tekijä, ja johdat omia tiimejäsi omalla esimerkilläsi. Tehtäviisi kuuluu myös vastata siitä että työntekijöitä on tarpeeksi kaikkiin työvuoroihin, työvuorojen ja lomien suunnittelu, sekä uusien henkilöiden perehdytys. Seuraat samalla johdolta annettuja tavoitteita ja raportoit näitä avainlukuja johdolle kuukausittain.

Toivomme sinulta:
Toivomme että sinulla on tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta, kokemusta asiakaspalvelukeskuksen johtamisesta / tiimiesimiehenä toimimisesta. Toivomme että osaat innostaa ja kannustaa tiiminjäseniäsi, ja että osaat työskennellä rauhallisesti ja johdonmukaisesti myös paineen ja stressin alla. Toivomme että osaat kouluttaa ihmisiä, ja että haluat kehittää ja kasvattaa tiimiäsi ja sinulla on kokemusta tai vahvaa kiinnostusta tuloksellisesta johtamisesta ja prosessien kehittämisestä.  Olet business henkinen ja ymmärrät tehokkuusajattelun, vaikka toimimmekin hyvinvointialalla.  

Toivomme että otat omista tehtävistäsi ja tiimistäsi kokonaisvastuun, ja että sinulla on halua ja innokkuutta kehittää toimintatapoja moderniksi ja tehokkaiksi. Omaat hyvät viestintä- ja järjestelmätaidot, olet energinen ja iloinen ja sinua on helppo lähestyä. Hallitset suomen kielen erinomaisesti, englannin- sekä ruotsinkielentaito on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle avainposition ja näköalapaikan, nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä organisaatiossa, jossa tilannekeskus ja asiakaspalvelu ovat avainroolissa. Saat mahdollisuuden rakentaa ja kehittää näitä tiimejä ja toimintoja, samalla kun yritys kasvaa, kehittyy ja kansainvälistyy. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan kesän aikana.

Hae tehtävää näin:
Yhteistyökumppanimme, rekrytointiyritys Adiente Oy, vastaa tästä rekrytoinnista. Mikäli tämä kuulostaa sinun seuraavalta tehtävältäsi, rekisteröi cv:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteessa www.adiente.fi, heti, tai viimeistään 23.5.2021. Etenemme rekrytoinnissa nopeasti, joten jätä meille hakemuksesi jo tänään! Lisätietoja positiosta antaa Adienten toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen, erica.flinck@adiente.fi, tai 040 510 7700.

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, Extended DISC -henkilö- ja ryhmäanalyyseihin sekä Business Coachingiin.

Toimimme laajasti eri aloilla ja työntekijäsegmenttien parissa. Räätälöimme aina jokaisen toimeksiannon asiakasyrityksemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, ja teemme tämän henkilökohtaisest

Adiente hoitaa kaikki toimeksiannot henkilökohtaisesti sekä asiantuntevasti. Henkilön osaamisen lisäksi olennaista on hakijan soveltuvuus yritykseen ja sen kulttuuriin. Arvostamme kumppanuutta, luotettavuutta, nopeutta sekä joustavuutta. Tyytyväinen työnhakija ja asiakas sekä onnistunut rekrytointi ovat tärkeimmät tavoitteemme. 

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!