Palvelumyyyjä henkivakuutustiimiin Kuopioon

Call Waves on vahva itäsuomalainen asiakaspalvelun ja myynnin innovatiivinen toteuttaja ja kehittäjä. Meitä vie eteenpäin intohimo asiakaspalveluun ja ymmärrys siitä, että yksikään yritys ei menesty ilman asiakkaita. Siksi tavoitteenamme on tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia.

Meillä ahkeroi noin 180 työntekijää eri aloilta: myynnin ja asiakaspalvelun ammttilaisia, asiakasrajapinnan kehittäjiä, it-alan ja markkinoinnin osaajia sekä talous- ja henkilöstöhallinnan ammattilaisia. Toimimme kolmella paikkakunnalla: Varkaudessa, Kuopiossa ja Mikkelissä.

 Haemme Kuopioon rautaista ammattilaista henkivakuutusmyyntiin!

Tehtävässäsi tulet päivittäin kohtaamaan puhelimitse asiakkaitamme ja autat heitä turvaamaan läheistensä tulevaisuutta ikävän tilanteen sattuessa. Tehtävänäsi on myydä henkivakuutuksia kuluttaja-asiakkaille vakuutusyhtiön omille asiakkaille.

Tehtävän suorittamiseen tarvitaan myynnillisyytesi ja innostuneisuutesi lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä oppia eri ohjelmistojen käyttöä, tiimityötaitoja sekä itsenäistä ja tavoitteellista työotetta. Arvostamme kokemusta vakuutusalalta, mutta se ei ole este hakemiselle. Ruotsinkielen taito on myös eduksi.

Perehdytämme hyvin. Saat kattavan ja monipuolisen koulutuksen sekä jatkuvan valmennuksen työsi tueksi.

Tarjoamme reilun palkkauksen, joka perustuu ICT alan työehtosopimukseen, hyviä työsuhde-etuja liikunnan ja kulttuurin saralla sekä työterveyshuollon palvelut. Meillä työskentelet osaavassa ja innostavassa työyhteisössä Kuopion keskustan tuntumassa Asemakadulla.

Toimithan pian! Täytä hakemuksesi käyttäen kotisivujemme rekrytointilomaketta.
Me olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riitta Hänninen +358 207 191 362 ja 16.9  jälkeen Liisa Miettinen puh. +358 207 191 368.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen

Call Waves Solutions Finland Oy

Kampikuja 4 78200 Varkaus Savilahdenkatu 10 A 50100 Mikkeli Asemakatu 7 70100 Kuopio

Puhelin: +358 20 7191 350
Sähköposti: cwrekry@callwaves.fi
Sijainti: Asemakatu 7, 70100 KUOPIO
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!