Palveluneuvoja, asiakaspalvelu

Onko sinulla jo kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta; asiakaspalvelusta ja myynnistä? Tai haluaisitko kasvaa erinomaisten asiakaskokemusten tuottamisen ammattilaiseksi?

Meillä Call Wavesilla on tarjolla monipuolisia asiakaspalvelun työtehtäviä eri toimialoilla. Pääset työskentelemään porukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Jokaiselle työntekijällemme rakennetaan yksilöllinen urapolku omien vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Tällä hetkellä etsimme uusia tekijöitä kasvamaan energia-alan, verkkokaupan tai kuljetusalan asiakaspalvelun ammattilaisiksi. Työ on vuorotyötä.

Meidät tunnetaan reiluna työnantajana, joka maksaa kiinteää palkkaa. Olemme yksi harvoista alallamme toimivista yrityksistä, joka noudattaa ICT-alan työehtosopimusta. Olemme toimineet alalla jo melkein 20 vuotta aidosti suomalaisena ja savolaisena yrityksenä. Omistajapohjamme on vakaa; omistajamme ovat Varkauden kaupungin kehitysyhtiö Navitas Kehitys Oy sekä toimitusjohtajamme Riitta.

Vaikka toimimme Kuopiosta, Mikkelistä ja Varkaudesta käsin, on työkenttänämme koko maailma. Asiakkainamme on sekä suuria kansainvälisiä yrityksiä että kotimaisia menestyjiä.  Olemme erikoistuneet vakuutus-, rahoitus-, energia-, liikenne– ja verkkokauppa-alojen toimeksiantoihin.

Työntekijämme ovat viihtyneet talossa pitkään lämminhenkisen yrityskulttuurimme, loistavan tiimihenkemme sekä vaihtelevien työtehtävien ansiosta. Hyvällä asenteella pääset meillä pitkälle. Haluaisitko sinäkin olla osa tarinaamme?

Tarjoamme:

  • reilun palkan
  • kattavan koulutuksen ja jatkuvan valmennuksen
  • tukea liikuntaan ja kulttuuriin, palkalliset taukoajat
  • loistavan työyhteisön
  • kouluttautumismahdollisuuksia tutkintoihin saakka
  • yksilöllisen urapolun

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Patrick Kasurinen, Group Manager: +358 207 191 369 tai patrick.kasurinen@callwaves.fi 
Johanna Kemppinen, Head of Customer Operations: +358 207 191 349 (8.5. klo 14-15 ja 9.5. 15-16)

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Call Waves Solutions Finland Oy

Puhelin: +358 20 7191 350
Sähköposti: cwrekry@callwaves.fi
Sijainti: Kampikuja 4, 78200 Varkaus
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!