Palveluneuvojia kesäksi kuljetustenohjauskeskukseen

Haemme kahta iloisella palveluasenteella varustettua palveluneuvojaa kuljetustenohjauskeskukseen kesän ajaksi. Tehtävässä palvelet puhelimitse matkatilauksiin liittyvissä asioissa, mahdollistaen näin sujuvamman arjen asiakkaillemme; yhteiskunnan korvaamat matkakuljetukset auttavat asiakkaitamme päivittäisessä liikkumisessa esimerkiksi asiointi-, työ- ja opiskelumatkoissa. Työvuorot noudattelevat palveluaikojamme, jotka ovat arkisin klo 7-19 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 7-17. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Etsimämme henkilö

Aktiivinen, yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen asenne on meille koulutusta ja kokemusta tärkeämpää. Asiakaspalvelukokemus ja erityisesti kokemus puhelinasiakaspalvelusta on toki tehtävässä eduksi. Odotamme hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua nopeasti uusia tietojärjestelmiä. Ajoittain hektisessä työssä nopeatempoinen työote on tärkeä - huolellisuutta ja tarkkuutta kuitenkaan unohtamatta.

Työsuhde-edut

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin! Saat tehtävässä perehdytysohjelmamme mukaisen perehdytyksen sekä ammattitaitoisten työkavereiden ja esimiehen tuen.

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö. Mahdollistamme asiakkaamme helpon, joustavan, taloudellisen ja kehittyvän arjen 200 henkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 90 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Tursonkatu 4, 33540 Tampere
Lisätietoa tehtävistä antaa palveluesimies Päivi Höglund ke 14.2. klo 9-11 sekä ke 28.2. klo 12-14, puh: 050 409 8908. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Osoite kartalla
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!