Palvelupäällikkö

Terveydenhuollon huippuammattilainen - Tule kuntoutuksen näköalapaikalle töihin, meillä viihdytään ja välitetään!

Etsimme nyt PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan avomuotoisten kuntoutus- ja sopeutumispalveluiden valtakunnallisesta palvelukokonaisuudesta. Odotamme sinulta monipuolista työkokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon alalta, erityisesti kokemus kuntoutuksen parista on eduksi. Työ edellyttää positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta, erinomaisia yhteistyötaitoja, nopeaa tarttumista asioihin sekä intoa kasvattaa toimintaa yhdessä paikallisten kuntoutustiimien kanssa. Sinulla on kyky pitää langat käsissäsi muuttuvassa ympäristössä ja olet 100% tiimipelaaja!

Palvelupäällikkönä sinulla on tulosvastuu oman liiketoiminta-alueesi tuotteiden volyymista, kannattavuudesta ja kasvusta. Toimit asiantuntijatiimien tukena varmistaen kuntoutuskurssiemme suunnitellun mukaisen käynnistyksen ja toteutumisen. Huolehdit asiakasvolyymien ja henkilöstöresurssien kohtaamisesta, perehdytät toteuttavat tiimit ja vastaat tuotteista kokonaisuutena. Tukenasi sinulla on moniammatillisen kuntoutuksen tiimi sekä kurssien palveluvastaavat ja raportoit tehtävästäsi liiketoimintajohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

• kokemusta palveluiden kohderyhmästä

• projektinhallintataitoja ja kokemusta ihmisten johtamisesta

• näyttöjä tuloksekkaasta toiminnasta

• kokemusta julkisen sektorin kanssa tehtävästä yhteistyöstä

• matkustusvalmiutta

• osaamistasi tukevaa, soveltuvaa korkeakoulututkintoa

 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi innostavan nuorekkaan työyhteisön, joustavan työajan, hyvät työvälineet, kouluttautumismahdollisuudet, sekä työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin. Työtä voi toteuttaa joustavasti mistä vain kuntoutuksen toimipisteestä käsin.

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset kuntoutuksen, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palvelut. Meillä työskentelee jo lähemmäs 1000 kuntoutuksen ammattilaista valtakunnallisesti.

Rekrytointia teemme yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Petri Heikkinen, p. 040 752 9776. Odotamme hakemustasi 4.12.2020 mennessä, liitä mukaan lyhyt hakemusteksti sekä CV:si palkkatoiveineen. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme Sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Kuntoutuksessa työskentelee jo lähes 1000 kuntoutuksen ammattilaista. Olemme osa Coronarian asiantuntijoista koostuvaa yhteisöä, joka haastaa itseään ja toimialaa rakentamaan aidosti parempaa terveydenhuoltoa.

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!