Palvelutoiminnan johtaja

Haemme SOS-lapsikyläsäätiöön uuteen perustettavaan tehtävään

 

PALVELUTOIMINNAN JOHTAJAA

 

Vastaat säätiön palveluliiketoiminnan johtamisesta, kannattavuudesta ja uusien palvelujen toimeenpanosta. Tehtäväsi sisältää asiakasmyyntiä valtakunnallisesti. Olet säätiön johtoryhmän jäsen. Toimit säätiön toimipistejohtajien esimiehenä. Rakennat pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita ja kumppanuuksia palveluyksiköiden sijantikuntiin ja muihin kuntiin. Tehtäviisi kuuluu myös uusien palveluyksiköiden avaaminen.

 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä vastaavanlaisista kuntamyynti- ja myynnin johtotehtävistä sekä strategista ajattelua, kokonaisuuksien hallintaa ja visiointikykyä sekä hyviä neuvottelu- ja henkilöjohtamisvalmiuksia. Omaat lastensuojelun osaamista ja työkokemusta. Muihin sosiaalihuollon palveluihin liittyvä työkokemus sekä julkisen sektorin ostoprosessien tuntemus katsotaan eduksi. Sosiaalihuollon osaamisen lisäksi arvostamme kaupallista koulutusta ja näkemystä ja osaamista palvelujen tuotteistamisesta ja hinnoittelusta. Odotamme uudelta johtajalta myös muutosjohtamiskykyä, taitoja kehittää säätiön palvelutoiminnan käytäntöjä toimintaympäristön vaatimusten mukaisesti sekä sitoutumista säätiön arvopohjaisten lastensuojelupalvelujen kehittämiseen yhdessä sitoutuneen henkilökunnan kanssa.

 

Alueenasi on koko Suomi, joten tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta. Oma auto on välttämätön.

 

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään 9.4.2020

 

Lisätietoja tehtävästä antavat SOS-lapsikyläsäätiön toimitusjohtaja Mikaela Westergård pe 27.3 klo 13.00 – 14.30 ja ke 1.4 klo 09.00 – 10.00, p. 044 761 4157 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Eezy Personnel, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.4.2020 mennessä hakulomakkeen kautta.

 

Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa

www.sos-childrensvillages.org.

Haku alkaa ja päättyy

SOS-Lapsikyläsäätiö

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa ja tuotamme lastensuojelun palveluja 13 paikkakunnalla Suomessa.

Tavoitteenamme on seuraavien vuosien aikana kasvattaa toimintaamme. Tuotamme kunnille mm. perhehoidon, lastenkodin, nuorisokodin palveluja ja perheterapeuttista perhekuntoutusta sekä tukiperhetoimintaa. Palveluiden piirissä on kasvava joukko lapsia ja lapsiperheitä.

Sijainti: Kumpulantie 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!