Vakituinen ja osa-aikainen / MIkkeli

Palveluvastaava Mikkeli

Hae tähän työpaikkaan

Tervetuloa mukaan aurinkoiseen porukkaamme!

Etsimme ripeää ja oma-aloitteista

PALVELUVASTAAVAA  MIKKELIIN

kokoaikaiseen ja osa-aikaiseen (25-37h/vko) työsuhteeseen.

 

Työ sisältää  yleisten tilojen siivousta erilaisissa kohteissa Mikkelin alueella. Työtä tehdään vuorotyönä arkisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja alan koulutusta ja kokemusta siivouskoneista, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, joten aktiivinen asenteesi ratkaisee. Teemme paljon yhteistyötä asiakaskohteemme henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, joten toivomme tehtävän kannalta hyviä tiimityötaitoja ja riittävää suomen kielen taitoa.

Oletko sinä tuleva iloinen SOL:ilainen ja haluat mukaan tehokkaaseen työtiimiimme? Jos koet tehtäväkuvauksen omaksesi, täytä hakemuslomake sähköisesti mahdollisimman pian liittämällä mukaan cv:si ja hakemuskirjeesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjut Jalonen, marjut.jalonen(at)sol.fi.

Työpaikasta lyhyesti

  • Palveluvastaava Mikkeli, Vakituinen ja osa-aikainen
  • SOL Palvelut Oy, MIkkeli
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Työsuhde-edut

  • Smartum-liikuntaetu
  • Työterveyshuolto

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040 7427454
Sähköposti: marjut.jalonen@sol.fi
Sijainti: MIkkeli

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!