Palveluvastaava siivoustyöhön, Palokka

Haemme palveluvastaavaa siivoustyöhön Palokan alueelle vakituiseen työsuhteeseen. Alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi, Suomen kielen osaaminen vaaditaan (puhuminen, lukeminen, kirjoittaminen). Työt sijoittuu pääsäntöisesti maanantai perjantai välille. Arvostamme joustavaa asennetta sekä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. 

Lisätietoja tehtävästä antaa, arkisin klo 8-16, palveluesimies Emilia Rantanen p. 0400  648 806, emilia.rantanen@sol.fi.

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: täysipäiväinen

SOL

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0400 648 806
Sähköposti: emilia.rantanen@sol.fi
Sijainti: Vapaudenkatu 46

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!