Palveluvastaava siivoustyöhön Kaakkuriin

Haemme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme vakituista osa-aikaista

PALVELUVASTAAVAA SIIVOUSTYÖHÖN

asiakaskohteeseemme Kaakkuriin.

Työt sijoittuvat työvuorolistojen mukaisesti arkiaamuihin. Viikkotasolla työtunteja on 11 tuntia (kesäaikana 3,6 tuntia), mutta tarjoamme mahdollisuuden lisätunteihin muissa asiakaskohteissamme. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöalan palveluehtosopimusta. Työ täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakijoilta toivomme huolellista sekä tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta saat myös kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja kohteeseen. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Paula Lybeck, paula.lybeck(at)sol.fi tai puhelimitse 040 671 8755 arkisin klo 9-15 välillä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen osa- aikainen

Työsuhde-edut

  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
  • Smartum-liikuntaetu

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: paula.lybeck@sol.fi
Sijainti: Kaakkuri

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!