Vakituinen ja osa-aikainen / Tohmajärvi

Palveluvastaava siivoustyöhön Tohmajärven Niiralaan

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme aurinkoiseen tiimiimme

PALVELUVASTAAVAA SIIVOUSTEHTÄVIIN TOHMAJÄRVEN NIIRALAAN

vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen 2-3 päivää viikossa.

 

Tässä vaativassa asiakaskohteessa työskentelet pääsääntöisesti 2-3 päivänä viikossa ma-pe klo noin  5.30-13:00,  lauantaisin klo 5.30-8.30,  työtä on Niiralan kohteessa 2-3 päivänä viikossa vakituisesti sekä lisäksi tarvitsemme  lomien tuurauksiin tekijää sekä Niiralaan että Tohmajärven ja Kiteen aluelle. Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Perehdytämme sinut huolella kohteeseesi ja siellä suoritettaviin siivoustehtäviin. Kohteessa työskenteleville henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ja henkilön pitää olla Suomen kansalainen.

Valittavalta henkilöltä odotamme reipasta asennetta työntekoon ja halua sitoutua työtehtäviin. 

Tarjoamme hyvän perehdytyksen lisäksi sinulle koko tiimin vankkumattoman tuen ja mahdollisuuden suorittaa tarvittavia koulutuksia työn ohessa. Haluamme huolehtia myös työntekijöittemme hyvinvoinnista ja siksi teetämme säännöllisesti Ilopuntari-kyselyitä koko henkilökunnallemme.

 

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Työt alkavat  loka-marraskuussa, aloitusaika sovittavissa, mutta haethan paikkaa HETI täyttämällä hakulomakkeen huolella ja liittämällä mukaan cv:si ja/tai hakukirjeesi, koska tarvittavat luvat joudumme hakemaan jo ennemin kuin työt alkavat.  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Korhonen anne.korhonen@sol.fi  0400-800 253.

Työpaikasta lyhyesti

  • Palveluvastaava siivoustyöhön Tohmajärven Niiralaan, Vakituinen ja osa-aikainen
  • Sol Palvelut Oy, Tohmajärvi
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

Työsuhde-edut

  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
  • Smartum-liikuntaetu

Sol Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0400-800 253
Sähköposti: anne.korhonen@sol.fi
Sijainti: Tohmajärvi

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!