Palveluvastaava Jyväskylään Lehtisaareen

Haemme Jyväskylään Säynätsalon Lehtisaareen palveluvastaavaa vakituiseen siivoustyöhön. Työtä on ma-pe 7,5 päivässä. Työn voi suorittaa klo 5-13 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa tai viimeistään 31.8.2020 alkaen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, alan koulutusta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Suomenkielen osaaminen on välttämätön.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0400934440
Sähköposti: marja.manninen@sol.fi
Sijainti: Vapaudenkatu 46

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!