Vakituinen ja osa-aikainen / Iisalmi

Palveluvastaavia siivoustyöhön Iisalmeen

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme aurinkoiseen porukkaamme tiimipelaajia 

PALVELUVASTAAVIKSI SIIVOUSTEHTÄVIIN IISALMEEN,

vakituisiin osa-aikaisiin ja mahdollisuuksien mukaan kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Etsimme aurinkoiseen joukkoomme paslevastaavia siivoustyöhön Iisalmeen. Tarjolla on sekä osa-aikaista työtä että kokopäiväistä työtä. Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin (ma-pe), mutta myös viikonlopputyötä halukkaille on tarjolla.Perehdytämme sinut huolella kohteeseesi ja siellä suoritettaviin siivoustehtäviin. 

Valittavalta henkilöltä odotamme reipasta asennetta työntekoon ja halua sitoutua työtehtäviin. Alan koulutus ei ole pakollinen, omaathan kuitenkin reippaan ja iloisen asenteen, loput opetetaan sinulle kohteessa.

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, olethan yhteydessä siis mahdollisimman pian.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen lisäksi sinulle koko tiimin vankkumattoman tuen ja mahdollisuuden suorittaa tarvittavia koulutuksia työn ohessa. Haluamme huolehtia myös työntekijöittemme hyvinvoinnista ja siksi teetämme säännöllisesti Ilopuntari-kyselyitä koko henkilökunnallemme.

 

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Työt alkavat mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa HETI täyttämällä hakulomakkeen huolella ja liittämällä mukaan cv:si ja/tai hakukirjeesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Christa Nylander christa.nylander@sol.fi 0400 825 959.

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Palveluvastaavia siivoustyöhön Iisalmeen, Vakituinen ja osa-aikainen
  • Sol Palvelut Oy, Iisalmi
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Työsuhde-edut

  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
  • Smartum-liikuntaetu

Sol Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0400825959
Sähköposti: christa.nylander@sol.fi
Sijainti: Iisalmi

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!