Palveluvastaavia siivoustyöhön Jyväskylän alueelle

Etsimme aurinkoiseen porukkaamme 

PALVELUVASTAAVIA SIIVOUSTYÖHÖN

Jyväskylän alueelle vakituiseen, koko-aikaiseen työsuhteeseen.

Sinulla ei olisi vakituista siivouskohdetta vaan työskentelisit kiertävänä.

Työskentelet kohteessa vastaamalla omalta osaltasi tilojen puhtaudesta ja siisteydestä ja olet samalla yrityksemme aurinkoinen käyntikortti.

Kohteet ovat Jyväskylän keskustassa tsekä Jyväskylän läheisyydessä.

Työssäsi tarvitset B ajokorttia

 Kerrothan hakemuksessasi minä aikoina pystyt työtä tekemään, niin räätälöidään Sinun tilanteeseesi sopiva kohde tai kohteet.

Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Perehdytämme sinut huolella kohteisiisi ja siellä suoritettaviin siivoustehtäviin. 

Valittavilta henkilöiltä odotamme reipasta asennetta työntekoon ja halua sitoutua työtehtäviin. Päivittäisten asiakaskohtaamisten vuoksi toivomme, että osaat riittävästi suomea.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen lisäksi sinulle koko tiimin vankkumattoman tuen ja mahdollisuuden suorittaa tarvittavia koulutuksia työn ohessa. Haluamme huolehtia myös työntekijöittemme hyvinvoinnista ja siksi teetämme säännöllisesti Ilopuntari-kyselyitä koko henkilökunnallemme.

 

 

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Työt alkavat pian, joten haethan paikkaa HETI täyttämällä hakulomakkeen huolella ja liittämällä mukaan cv:si ja/tai hakukirjeesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Maija Ikonen maija.ikonen@sol.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Koko- aikainen

Työsuhde-edut

  • Smartum-liikuntaetu
  • Työterveyshuolto

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0407601849
Sähköposti: sini.minkkila@sol.fi
Sijainti: Jyväskylä

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!