Palveluvastaavia siivoustyöhön Pyhätunturille

Haetaan osa-aikaisia palveluvastaavia siivoustyöhön Pelkosenniemelle Pyhätunturin alueelle. Työtä on ma-su n. klo 10:00-18:00 ja sesonkina 6-18 välisenä aikana. Työpäivien pituudet vaihtelevat 4-7,5h/pvä. Aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työkuvaan kuuluu erinlaisten huoneistojen siivousta ja petaamista.  Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä, samoin hyvät asiakaspalvelutaidot. Suomen kielen osaaminen on plussaa. Jos olet reipas oma-aloitteinen ja ahkera olet hakemamme henkilö meidän joukkoomme. 

Otathan rohkeasti yhteyttä jos lisä kysyttävää heräsi. 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen vakituinen/sesonkityöntekijä

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jani.kallojarvi@sol.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!