Performance Trainee

Oletko syksyn harjoittelupaikkaa vailla? Kiinnostaako sinua moderni digitaalinen mainonta sekä mainoskampanjoiden optimointi useilla eri mainosalustoilla? Mikäli vastasit kyllä, tämä mahdollisuus saattaa olla juuri sinua varten!

Etsimme ensi syksyksi Performance Traineeta osaksi huipputiimiämme. Pääasiallisena vastuunasi tulee olemaan monipuolisissa performance-tehtävissä avustaminen, pitäen sisällään muun muassa digitaalisen mainonnan toteutuksen ja suunnittelun (Facebook & Instagram Ads, Google Ads, DV360, LinkedIn Ads, ohjelmallinen natiivi) sekä asiakkaan verkkosivun/CRM:n ja sosiaalisen median analytiikan tulkitsemisen ja raportoinnin, dataan perustuvan kohderyhmänsuunnittelun sekä kuluttajahaastattelujen toteuttamisen.

 

Mitä odotamme sinulta

  • Olet utelias ja innokas löytämään uusia ratkaisuja esiin tuleviin haasteisiin.
  • Kokemus työkaluista kuten Facebook Business Manager, Google Ads ja Google Analytics on iso etu. Taidat lisäksi Microsoft Office -työkalut.

  • Pystyt samanaikaisesti suorittamaan useita tehtäviä pitäen langat käsissäsi. Sinulla on kyky saada asioita aikaan, ja kehittää olemassa olevia prosesseja.

  • Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta et tarvittaessa pelkää kysyä apua.

  • Olet aktiivinen monessa sosiaalisen median kanavassa ja tiedät eri kanavien tarjoamat mahdollisuudet.

  • Monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.

 

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta, mutta arvostamme loppusuoralla olevia kaupallisen alan opintoja (harjoittelu ei sovellu valmistuneille). Toivomme, että sinulta löytyy ennen kaikkea motivaatiota oppia ja kehittyä sekä valmiutta tarttua tehtäviin. Täällä mennään eikä meinata, joten toivottavasti osaat tarttua yllättäväänkin tehtävään hyvällä sykkeellä!

Harjoittelun aloitusaika on joustavasti elokuun aikana ja kesto on mieluusti 5-6 kuukautta. Maksamme harjoittelusta korvauksen 400€/kk ja lisäksi harjoittelujaksolle kuuluu lounasetu.

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Meillä kannustetaan oppimaan ja erityisesti traineena tuemme kasvuasi yrityksemme sisällä ja tiimimme on valmis ottamaan sinut avosylin vastaa. Traineena pääset oppimaan ammattilaisten tukemana, käytännön tekemisen ja aitojen projektien parissa.  

Pääset osaksi työyhteisöä, jossa kaikkien työpanosta arvostetaan. Meillä on kunnianhimoinen ja avoin työilmapiiri, josta huolehtivat asiantuntevat työkaverit ja huipputiimit. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, sillä arvostamme erilaisuutta ja tuemme uudenlaista tekemistä, jossa luovuus ja innovointikyky on aivan omalla tasollaan. 

Suomen tunnetuimman ja kansainvälisesti palkituimman mainostoimiston tuomat edut. Meillä pääset osaksi mielenkiintoisia asiakkuuksia ja aidosti yhteiskunnallisestikin merkityksellisiä projekteja. Toimistomme sijaitsee Kampissa viihtyisässä toimistoympäristössä, jossa terveys ja turvallisuus on prioriteettina. Lisäksi meillä on mahdollisuus etätyöhön. 

 

Innostuitko?

Jätä hakemuksesi CV:llä höystettynä 'Hae tähän työpaikkaan' -painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.5.2021. Tutustumme ehdokkaisiin jo mahdollisesti hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä tai hausta antaa mielellään HR Specialist Sonja Lindh, sonja.lindh(a)tbwa.fi tai +358 50 401 2959 perjantaina 7.5. klo 14-15 tai keskiviikkona 12-5. klo 13-14.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen harjoittelu

TBWA\Helsinki

TBWA\Helsinki is the only truly international and most award-winning agency in Finland.

Our mission is to create growth for brands through disruptive use of storytelling, data-driven insights, media and technology.

TBWA\Helsinki employs today 150 marketing professionals and is the home of brand innovations for global TBWA advertising network, which covers nearly 300 offices in more than 100 countries and employs more than 12,000 professionals.

TBWA\ - The Disruption Company -

Sijainti: Fredrikinkatu 42

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!