Perusturvajohtaja

Nokian kaupunki julistaa haettavaksi perusturvajohtajan viran 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme perusturvapalveluiden johtoon aktiivista kehittäjää ja vahvaa osaajaa.

Perusturvan palvelualue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä ja tuottamisesta Nokialla sekä edistää kuntalaisten hyvinvointia, turvallisuutta ja terveyttä. Palvelualueella on noin 700 työntekijää ja sen vuotuiset toimintamenot ovat n. 100 milj. euroa.

Perusturvajohtajan tehtävänä on johtaa Nokian kaupungin perusturvan palvelualuetta kaupunkistrategian mukaisesti ja toimia perusturvalautakunnan esittelijänä. Palvelualue on jaettu tulosalueina terveys-, perhe-, vammais- sekä ikäihmisten palveluihin. Tulosaluejohtajat raportoivat perusturvajohtajalle. Perusturvajohtaja toimii myös kaupungin johtoryhmän jäsenenä.

Kelpoisuusvaatimuksen virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä käytännössä osoitettu johtamistaito. Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää sosiaali- ja terveydenhuollon tuntemusta, näkemystä palvelujen asiakaslähtöisestä kehittämisestä ja uusista palvelutuotannon tavoista, muutosjohtajuutta sekä hyvää talouden ja palveluprosessien johtamista. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia yhteistyössä eri sidosryhmien sekä palveluntarjoajien kanssa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, mutta hakijoilla on mahdollisuus esittää myös oma palkkatoivomus. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen vaalin vahvistamista.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 23.10.2020 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi , työavain 314890.

Haku alkaa ja päättyy

Nokian kaupunki

Nokian kaupunki – Täällä syntyy uutta

Nokia on kasvava, noin 33 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja, esimerkiksi laajat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä maksutonta, ohjattua liikuntaa. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!

Sijainti: Harjukatu 21, Nokia
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!