Pilviasiantuntijoita tulevaisuuden teknologioiden pariin

BearIT Oy

Hakuaika alkaa:

Viime vuonna olimme Suomen seitsemänneksi nopeimmin kasvanut teknologia-alan yritys, ja nyt tavoitteenamme on kasvattaa pilviasiantuntijoiden tiimimme koko 30 henkilöön.

 

Olisitko sinä osa tätä tulevaisuutta?

 

Amazon Web Services, Google Cloud Platform ja Microsoft Azure ovat työympäristöt, joihin etsimme osaajia – niin ratkaisuarkkitehtejä, koodareita kuin DevOps-osaajia. Odotamme, että hallitset pilvipalvelut ja osaat soveltaa niiden tarjoamat mahdollisuudet asiakkaan muuttuvan maailman kehittämiseksi. Kuulut jo edelläkävijöiden joukkoon, mutta haluat kehittyä vielä lisää – jatkuvasti.

AWS-, Google- tai Azure-sertifioinnit ovat jo sinulla olemassa tai olet tietoinen, miten oman osaamisesi polku kehittyy niiden saavuttamisen kautta. Tarjoat kanssamme asiantuntemusta, kokemusta ja aitoa tunteen paloa kehittää asiakkaillemme tulevaisuuden ratkaisuja, jotka mahdollistavat uudet liiketoimintamahdollisuudet  molemmille osapuolille. Pärjäät ja viihdyt ihmisten seurassa haastavinakin hetkinä.

Blogistamme voit lukea tarkemmin, millaiset asiat meitä tällä hetkellä kiinnostavat.

Kerro meille osaamisestasi ja tavoitteistasi oheisella hakulomakkeella, niin keskustellaan tarkemmin, millaisia työtehtäväsi meillä voisivat olla.

BearIT Oy

Toimintamme ytimessä ovat asiantuntijuus ja korkea laatu, ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Alan kokemuksen ansiosta olemme vahva ja luotettava liikekumppani.

Haluamme kehittää digitaalisia ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea ja tuovat todellista hyötyä. Joustavana ja nopeasti reagoivana ohjelmistotalona pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Ymmärrämme erilaisten asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Saamme ihmiset ja työn kohtaamaan.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!