Plan-feissari, hyvä työ sinulle?

Edistämme lasten oikeuksien toteutumista ja tasa-arvoa kaikkialla maailmassa. Haluaisitko olla mukana varmistamassa, että onnistumme tavoitteessamme?

Plan-feissarina sinulla on tärkeä rooli uusien lahjoittajien hankkijana ja siten mahdollisuus vaikuttaa tasa-arvoon ja tyttöjen oikeuksien toteutumiseen konkreettisella tasolla. Plan-feissari on tyttöjen oikeuksien puolustaja – sinnikäs tasa-arvon puolestapuhuja, joka saa ihmiset miettimään elämän isoimpia kysymyksiä kesken kauppareissun tai työmatkan.

Odotamme, että myyntityö saa sinut syttymään ja nautit tuloksien saavuttamisesta. Olet ulospäinsuuntautunut, innostunut sekä taitava ilmaisemaan itseäsi sanallisesti. Arvostamme aikaisempaa kokemusta feissaamisesta ja/tai myyntityöstä, mutta ehdoton edellytys se ei ole; me koulutamme sinut tehtävään. Reipas can do –asenne kantaa tässä työssä pitkälle. Hyvä suomen kielen taito ja 18 vuoden ikä ovat kuitenkin välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle:

-          merkityksellisen ja innostavan työn, joka vaikuttaa miljoonien lasten elämään

-          innovatiivisen ja iloisen työyhteisön

-          joustavat työajat ja kilpailukykyisen palkan

-          modernit työvälineet ja mahdollisuuden tehdä lisätunteja toimistolla lahjoittajien sitouttajana

Haemme feissareita eri pituisiin työsuhteisiin. Voit tehdä meillä töitä esimerkiksi vain kesän ajan tai toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin ja kello 8–20 välille. Aloituspalkkaus on 12,60 €/h.

Odotamme innolla hakemustasi! Lähetäthän sen viimeistään 31.5.2018, mutta huomioithan, että haastattelemme tulevia feissarilupauksia jo hakuaikana, joten kannattaa hakea jo ihan saman tien! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ville Lahtinen vastaa mielellään lisäkysymyksiisi sähköpostitse ville.lahtinen@plan.fi. Jos mieluummin haluat jutella puhelimessa, älä epäröi soittaa. Villen tavoittaa numerosta 040 564 7135.

Haku alkaa ja päättyy

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa. 

Puhelin: 096869800
Sähköposti: info@plan.fi
Sijainti: Lautatarhankatu 6 00580 Helsinki
Osoite kartalla
Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!