Plan-feissareita ja tiiminvetäjiä varainhankintaan

Haemme Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun Plan-feissareita sekä tiiminvetäjiä kadulla tai ovelta ovelle tapahtuvaan varainhankintaan. Haku kesätöihin 2020 on nyt myös avoinna!

“Olen Plan-feissari, koska haluan tehdä merkityksellistä työtä. Se on oma tapani auttaa ja edistää lasten ja tyttöjen oikeuksia. Unelmani on myös kehittyä hyväksi myyjäksi. Feissarin työ auttaa minua saavuttamaan nämä asiat."

- Anton, Plan-feissari
 

Plan-feissarimme pitävät työtään merkityksellisenä sekä antoisana. Ihmisten kohtaaminen avartaa omaa näkemystä ja maailmankatsomusta. Ennen kaikkea he kokevat, että työnteko on kivaa. 

Meillä saat

 • työskennellä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, vaikka opintojen ohella
 • kiinteän tuntipalkan alkaen 12,72 €/h (+ mahd. lisät) sekä liikunta ja kulttuuriedun
 • työkokemusta, jota työnantajat arvostavat: vuorovaikutus- ja myyntitaidot sekä itsevarmuutta ja avarakatseisuutta
 • kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään
 • olla osa kansainvälistä lastenoikeusjärjestöä
 • koko työyhteisön tuen työllesi
 • tiiminvetäjänä arvokasta kokemusta tavoitekeskeisestä myynnistä ja tiimiläisten tuloksellisuuden johtamisesta.

Odotamme, että

 • olet iloinen tiimipelaaja
 • innostut myyntityöstä ja tavoitteiden saavuttamisesta
 • haluat oppia ja kehittyä feissaustyössä (aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä)
 • olet avoin ja valmis lähestymään ihmisiä aktiivisesti
 • olet täysi-ikäinen
 • pystyt työskentelemään vähintään kymmenen tuntia viikossa (arkipäivisin)
 • tiiminvetäjänä olet energinen ja sinulla on kyky motivoida tiimiäsi tavoitteiden saavuttamisessa.

Katuvarainhankinta on Plan International Suomen keskeisin ja tehokkain kanava saada uusia lahjoittajia mukaan puolustamaan kanssamme tyttöjen oikeuksia. Plan-feissarina olet tärkeässä roolissa uusien kummien ja tyttösponsoreiden hankkijana, ja vaikutat näin konkreettisesti tyttöjen oikeuksien ja tasa-arvon toteutumiseen maailmassa. 

Voit tehdä meillä töitä vain muutaman kuukauden tai esimerkiksi opintojesi ohella läpi vuoden toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Työaika sovittavissa 10–25 viikkotunnin välille. Työvuorot ovat pääsääntöisesti viiden tunnin mittaisia ja sijoittuvat arkipäiviin kello 10–21 välille. 

Odotamme innolla hakemustasi! Haastattelemme tulevia feissarilupauksia koko ajan, joten kannattaa hakea saman tien. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kerro meille hakemuksessasi mihin kaupunkiin olet hakemassa. Mikäli vahvuutesi on myös toimia tiiminvetäjänä, kuulisimme siitä mielellämme enemmän hakemuksessasi.

Anne Kangaskolkka vastaa mielellään lisäkysymyksiisi sähköpostitse anne.kangaskolkka@plan.fi. Jos mieluummin haluat jutella puhelimessa, älä epäröi soittaa. Annen tavoittaa numerosta 050 339 2787.
 

Työn voi myös hyvin yhdistää opintoihin liittyvään harjoitteluun. Kerrothan meille hakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut harjoittelupaikasta.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: osa-aikatyö

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa. 

Puhelin: 096869800
Sähköposti: info@plan.fi
Sijainti: Lautatarhankatu 6 00580 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!