Plan-feissari, hyvä työ sinulle!

Sokorey feissaamassa Helsingin keskustassa.
”Heippa! Olen Sokorey. Parasta feissaamisessa on ihmisten kohtaaminen ja mielenkiintoiset keskustelut. Mahtavaa nähdä, miten moni on kiinnostunut tyttöjen oikeuksista ja niiden toteutumisen edistämisestä! Meillä on myös aivan timanttinen tiimi. Työkavereiden tsempit piristävät ja antavat hyvän flow’n päivään!”

 

Edistämme lasten oikeuksien toteutumista ja tasa-arvoa kaikkialla maailmassa. Haluaisitko olla mukana varmistamassa, että onnistumme tavoitteessamme?

Haemme jatkuvasti uusia tähtiä Plan-feissariksi. Plan-feissarina sinulla on tärkeä rooli uusien lahjoittajien hankkijana ja siten mahdollisuus vaikuttaa tasa-arvoon ja tyttöjen oikeuksien toteutumiseen konkreettisella tasolla. Plan-feissari on tyttöjen oikeuksien puolustaja – sinnikäs tasa-arvon puolestapuhuja, joka saa ihmiset miettimään elämän isoimpia kysymyksiä kesken kauppareissun tai työmatkan.

Odotamme, että myyntityö saa sinut syttymään ja nautit tuloksien saavuttamisesta. Olet ulospäinsuuntautunut, innostunut sekä taitava ilmaisemaan itseäsi sanallisesti. Arvostamme aikaisempaa kokemusta feissaamisesta ja/tai myyntityöstä, mutta ehdoton edellytys se ei ole. Me koulutamme sinut tehtävään. Reipas ja positiivinen asenne kantaa tässä työssä pitkälle. Hyvä suomen kielen taito ja 18 vuoden ikä ovat kuitenkin välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle:

-          merkityksellisen ja innostavan työn, joka vaikuttaa miljoonien lasten elämään

-          innovatiivisen ja iloisen työyhteisön

-          joustavat työajat ja kilpailukykyisen palkan

-          modernit työvälineet

Planilla feissarit tekevät töitä joustavasti oman elämäntilanteensa mukaan. Voit tehdä meillä töitä vain muutaman kuukauden tai esimerkiksi opintojesi ohella läpi vuoden toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Työaika viikossa on 25 tuntia tai sovittessa vähemmän. Yhden työvuoron enimmäispituus on viisi tuntia. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin pääsääntöisesti kello 10–20 välille. Aloituspalkkaus on 12,59 €/h.

Odotamme innolla hakemustasi! Haastattelemme tulevia feissarilupauksia koko ajan, joten kannattaa hakea jo ihan saman tien. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ville Lahtinen vastaa mielellään lisäkysymyksiisi sähköpostitse ville.lahtinen@plan.fi. Jos mieluummin haluat jutella puhelimessa, älä epäröi soittaa. Villen tavoittaa numerosta 040 564 7135.

Hakuaika alkaa:

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • myyntikokemus
  • feissauskokemus
  • reipas asenne
  • vuorovaikutustaidot
  • sanavalmis

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa. 

Puhelin: 096869800
Sähköposti: info@plan.fi
Sijainti: Lautatarhankatu 6 00580 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!