Keikkatyö / Härkitie 4

Postinjakajia Nokian keskustaan

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme

 

POSTINJAKAJIA NOKIAN KESKUSTAAN

 

Työtehtäviisi kuuluu päiväpostin jakaminen Nokian keskustan alueella sähköistetyllä jakelukärryllä tai sähköpolkupyörällä. Työt sijoittuvat maanantaille, keskiviikolle ja torstaille. Mahdollisesti töitä on myös perjantaisin. Työajat sijoittuvat iltapäivään/alkuiltaan ja ovat n. klo 13-19 välillä. Päivittäinen työaika on n. 5h.

Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen. Työvälineet ja -varusteet saat kauttamme. Töitä on tarjolla vakituisten työntekijöiden poissaolojen (vuosilomat, sairauslomat yms.) tuuraajana.

 

Odotamme Sinulta:

- suomen kielen taitoa

- hyvää fyysistä kuntoa

- huolellisuutta ja tarkkuutta

- itsenäistä työotetta

- ja reipasta asennetta tehdä töitä välillä myös haastavissakin sääolosuhteissa

 

Hae mukaan tekemään tärkeää työtä, jolla on merkittävä vaikutus meidän kaikkien arkeen. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, koska haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana!

 

Lisätiedot: jarkko.pynnonen@sol.fi

(HUOM! Hakemukset hakulinkin kautta, ei hakemuksia sähköpostiin)

 

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Postinjakajia Nokian keskustaan, Keikkatyö
  • SOL Logistiikkapalvelut Oy, Härkitie 4
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jarkko.pynnonen@sol.fi
Sijainti: Härkitie 4

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!