Postinjakajia Tampereelle

SOL Logistiikkapalvelut Oy keskittyy palvelemaan logistiikka-alan yrityksiä henkilöstövuokraus- ja alihankintapalveluin koko Suomessa. Etsimme asiakkaallemme Tampereen alueelle

 

REIPPAITA POSTINJAKAJIA

 

Työtehtäviin kuuluu postin jakaminen kärryreitillä (eli käytännössä kävellen) tai pyörällä. Yhden työvuoron pituus on n. 5-7 tuntia. Töiden aloitus on yleensä aamupäivällä tai iltapäivällä ja työvuorot sijoittuvat maanantaille, keskiviikolle ja torstaille.

 

Odotamme sinulta:

 

- Iloista ja reipasta tekemisen meininkiä

- kykyä työskennellä ulkona - satoi tai paistoi

- hyvää fyysistä kuntoa

- sujuvaa suomen kielen taitoa

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osalliseksi yhteen Suomen suurimmista työyhteisöistä. Tässä työssä yhdistyy kätevästi työnteko ja hyötyliikunta raikkaassa ulkoilmassa! Perehdytämme sinut tehtäviin ja hyville tekijöille töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa.  Saat käyttöösi hyvät työvarusteet ja -välineet kauttamme/asiakkaaltamme. Töiden aloitus voidaan sopia joustavasti ja toivomme, että voisit jatkaa työskentelyä myös talvella.

Hae mukaan tekemään tärkeää työtä, jolla on merkittävä vaikutus meidän kaikkien arkeen. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana!

 

Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

 

Lisätiedot: niko.rautiainen@sol.fi tai jarkko.pynnonen@sol.fi

(Huom! Ei hakemuksia sähköpostiin)

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö, osa-aikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: niko.rautiainen@sol.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!