Postinjakajia varhaiskantoon Vaasaan

Etsimme asiakkaallemme Vaasaan

 

POSTINJAKAJIA VARHAISKANTOON

 

Oletko lisätienestiä etsivä aamuvirkku? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista.

 

Etsimme asiakkaallemme Vaasaan postinjakajia aamuyövuoroihin.


Asiakaspalvelu, reipas ote työn tekoon ja luotettavuus ovat postilaisen tärkeimmät ominaisuudet. Lisäksi edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja rohkeutta opetella uutta.Työtehtäviin kuuluu postin jakaminen autolla, skootterilla ja/tai pyörällä. Autoreitillä edellytetään B-ajokorttia ja suosituksena on vähintään 2 vuoden ajokokemus. Toivomme hakijalta erinomaista suomen kielen taitoa.

 

Työpäivät toimivat 6+2 -periaatteella tarkoittaen 6 päivää töitä ja 2 vapaata. Osa vuoroista on pelkästään viikonloppuisin. Työajat sijoittuvat klo: 2:00-7:30 välille ja kestävät 3,5-5,5 h/vuoro. Vuorot voivat vaihdella eri päivien ja reittien mukaan.

 

Työt kestävän syksyn alkuun saakka ja mahdollisesti pidempäänkin.

 

Työt alkavat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisessä. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Meri-Tuulia Jaskari / meri-tuulia.jaskari(at)sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Työsuhde-edut

  • Smartum-liikuntaetu
  • Työterveyshuolto

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Vaasa

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!