Power BI -ihminen, Tampere

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta. Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli edelläkävijöinä poistamme sekä omista että asiakkaidemme työpäivistä turhaa työtä. Nyt kaipaamme HR-datan ja -analytiikan kehitystyöhön DAX:ia taitavaa Power BI -tekijää. Jo on jorinaa? Haemme silti seuraavat speksit haltsaavaa asiantuntijaa:


Mikä homma? 

Koska luet edelleen tätä ilmoitusta, tietänet, mikä on Microsoft Power BI. Työkalun tuntemus sekä DAX-kielen hallinta ovat ehdottomia edellytyksiä tässä tehtävässä toimimiselle. Muusta kielitaidosta tai visuaalisesta silmästä ei ole koskaan ollut kauheasti haittaa.

Power BI -asiantuntija tulee Tampereelle kasvavan raportointi- ja analytiikkatiimimme täysivaltaiseksi (mutta ei välttämättä -päiseksi) jäseneksi sekä yhdeksi HR-raportointi ja analytiikka -palvelumme asiantuntijoista. Haluamme sinut mukaan kehittämään PowerBI:llä tehtävää raportointia, datan visualisointia sekä koko HR-kentän analytiikkakokonaisuuksia – sekä suunnittelemaan että toteuttamaan.

Olemme neljällä paikkakunnalla yksi tiimi, jonka työtila on Teamsissä ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Tukenasi on 120 ihmisen itseohjautuva joukko Helsingissä, Tampereella, Porissa ja Oulussa.

Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.
 

Mitä odotamme sinulta?

Oikeastaan odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tietää myös, että hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Etsimme tiimityön taitavaa tosiosaajaa. Sinulla on kokemusta joko raportoinnin, analytiikan tai tietovarastoinnin alueelta. Ensisijaisena tehtävänäsi on toteuttaa näyttäviä ja informatiivisia raportteja asiakkaiden käyttöön. Jos kiinnostusta riittää, voit laajentaa työnkuvaasi myös tiedon mallintamiseen ja integraatioihin.

Aiempaa kokemusta HR-raportoinnista ja analytiikasta ei sen sijaan vaadita. Halu oppia sekä kyky kehittyä on tässä kohtaa lempikliseemme. Tilastomatematiikan hallinnasta puolestaan on hyötyä.


Millaista merkitystä saat meiltä?

Parhaimmillaan data-asiantuntijan työ antaa merkitystä integratalaisessa isossa kuvassa. Ja ehkä jopa jokuset hiljaiset huutonaurut.

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme aivoterveyteen, arkivastuullisuuteen, hyvinvointiin sekä esihenkilöttömänä organisaationa palvelevaan johtamiseen. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Haluaisit jo hakea? Lukaisethan vielä nämä:

Ja jos nyt tiivistäisimme tätä työnhakuilmoitusta, menisi se jotenkin näin: Mahdollisuutesi päästä tekemään huomisen HR:ää tuli jo tänään! Osaamisemme on tiukkaa, pipot ei.

Tutustu Jakamossa jorinoihimme, Linkkarissa ihmisiimme sekä Instagramissa yrityskulttuuriimme. Ja katso kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 7.3.2021 klo 23:59 mennessä.

Hakemusta koko runomitassaan selventää HR-raportoinnin ja -analytiikan asiantuntija Susanna Kunttususanna.kunttu@integrata.fi, 040 523 1898.

Paikka täytetään sopivan ihmisen löydyttyä. Etätyöhaastattelumahdollisuus. Etätyömahdollisuus meillä on ollut jo vuodesta 2008. Sitä emme viitsi enää erikseen mainita. Vaikka se onkin vähän lyhyempi sana. 


Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.
 

Avainsanat: data-analyytikko, data analyst, raportointi- ja analytiikka-asiantuntija, Power BI -asiantuntija, HR-raportointi

>> Hae tähän työpaikkaan <<

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Integrata Oy

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Ota yhteyttä:

Sijainti: Hämeenkatu 13 A, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!