Projekti-ihminen, Tampere tai Helsinki

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta.* Nyt etsimme projekti-ihmistä pitämään huippuhuolta asiakkaistamme ja tiimiläisistämme. Numeroiden valossa kasvamme tällä hetkellä semimukavaa vuosivauhtia. Todellisuudessa kasvu tarkoittaa meille kuitenkin sitä, että saamme koko ajan tehdä mielekkäitä töitä. Oppia ja tehdä duunit aina vähän paremmin. Ja ennen kaikkea ylittää asiakkaidemme odotukset – joka ikinen kerta.

Mikä homma?

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme ja työntekijämme ovat jatkossakin tyytyväisiä. Tässä sinulla on iso rooli. Toimit projektivastaavana useissa projekteissa samanaikaisesti ja pidät langat käsissäsi kaikissa. Emme hae mikromanageeraavaa projektipäällikköä, sillä emme kaipaa ketään päälliköimään tiedostavia tiimiläisiämme. Sen sijaan olet tiivis osa tiimiä ja toimit Scrum Master -tyylisesti, poistaen yhdessä tiimin kanssa isoimmat kivet työnteon tieltä.

Tyypillisessä projektissa tiimimme tekee palkanlaskenta- ja HR-järjestelmän käyttöönoton sekä huolehtii tarvittavista toimenpiteistä palkanlaskennan siirtämiseksi Integratan haltuun. Lisäksi projekti voi sisältää matka- ja kuluhallintajärjestelmän sekä työvuorosuunnittelujärjestelmän käyttöönotot. Usein projekteissa myös kehitetään HR-raportointia ja analytiikkaa Power BI -alustalle.

Huolehdit asiakkaan hyvinvoinnista tiimin kanssa omatoimisesti myös projektin päättymisen jälkeen.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Esteiden poistaminen muun tiimin työnteon tieltä sekä sisäisen keskustelun fasilitointi jokaisen tiimiläisen tehdessä useita projekteja samanaikaisesti
 • Muun tiimin coachaaminen löytääksenne ketterät ja asiakaskeskeiset ratkaisut ongelmatilanteissa
 • Projektin edistymisen raportointi asiakkaalle sekä ohjausryhmätyöskentely asiakkaan HR- ja talousjohdon kanssa
 • Sopimuksen toteutumisen varmistaminen ja tarvittaessa keskustelu sopimuksen sisällön muuttamisesta
 • Asiakkaan muista tarpeista huolehtiminen; tarkoittaen, että ehkä jokin lisäpalvelumme auttaisi asiakasta eteenpäin?

Odotamme sinulta:

 • Ymmärrystä HR:n prosesseista, tietojärjestelmistä ja toimialasta yleisesti
 • Kokemusta järjestelmäprojekteista
 • Historiaa projektipäällikkönä/Scrum Masterina työskentelystä
 • Kompetenssia konsulttitehtävistä ja ulkoisen asiakkaan huolenpidosta
 • Sinnikkyyttä toimia epäselvissäkin tilanteissa järjestelmällisesti ja tehokkaasti, pitää useita palloja ilmassa samanaikaisesti ja ratkoa meduusamaisia ongelmatilanteita lonkero kerrallaan
 • Tahtoa valmentaa tiimiä jäsentämään ja ratkomaan ongelmia itsenäisesti
 • Osaamista tyydyttää erilaisten asiakkaidemme tarpeita, kuunnella ja auttaa asiakasta eteenpäin
 • Vahvaa kiinnostusta asiakaskeskeiseen ajatteluun ja itseohjautuvien organisaatioiden toimintaan
 • Lisäksi kiva bonari olisi, jos sinulla olisi tuntemusta palkanlaskennasta sekä työehtosopimusmaailmasta.

Tästä litaniasta huolimatta odotamme sinulta myös rentoa otetta ja puujalkavitsien sietokykyä!

Tukenasi sinulla on integratalainen asiantuntijajoukko. Jatkossa voit halutessasi toimia tiiviisti mukana myös myynnissä tai olla konsultoimassa asiakkaita HR-prosessien kehittämisessä.

Millaista merkitystä saat vastineeksi?

Tarjoamme sinulle osaavan integratalaisen tiimin. Mukavien kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus.

Tiedämme, että sinun tekee mieli jo hakea, mutta lukaise vielä nämä:

Kesälomista johtuen olemme paikalla vastaamassa kysymyksiisi vasta viikoilla 31 ja 32 (Annu Savikko, annu.savikko@integrata.fi, 040 673 9975), mutta tutustu netissä ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä kanssamme, jätä hakemuksesi viimeistään su 11.8. klo 23:59 mennessä.

Rekrytointikeskustelut käydään elo-syyskuun aikana. Päätökset tehdään mahdollisimman pian tämän ja soveltuvuusarvioinnin jälkeen.

* Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!