Projekti-insinööri, Lehto Components Oy

Haemme Hartolan tehtaalle projekti-insinööriä tukemaan tehdastuotantoa

Lehto Componentsin Hartolan tehtaan tuotantotiloissa rakennetaan muuttovalmiita tilamoduuleja, joista valmistuu puurakenteisia kerrostaloja. Tehdas valmistaa myös puurakenteisia suurkattoelementtejä. Tuotteet rakennetaan tehtailla täysin valmiiksi ja kuljetetaan työkohteisiin asennettavaksi eri puolille Suomea. Tuotteita käytetään Lehto-konsernin yhtiöiden tuotannossa. 

Projekti-insinöörinä

Työskentelet suoraan tehtaanjohtajan alaisuudessa ja tuet häntä sekä hankintatiimiä tehtaan tuotannon toiminnassa. Projekti-insinöörinä vastaat Hartolan tehdastuotteiden osalta Lehdon tuotehallintaohjelman käytöstä ja ylläpidosta sekä toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä ja ylläpidosta. Tehtäviisi kuuluu myös projektikohtaisten hankintatietojen keruu, sisäiset tilaukset sekä valmistussuunnitelmien tarkistus.

Menestyäksesi tarvitset

- rakennusinsinöörin (AMK/DI) koulutusta tai vastaavaa soveltuvaa koulutusta
- itseohjautuvuutta
- hyviä tietoteknisiä taitoja
- kuvienlukutaito, ymmärrys talotekniikasta ja suunnittelu kokemus katsotaan eduksi

Toivomme, että sinulta löytyisi aikaisempaa työkokemusta rakennusalan projekti- tai suunnittelutehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtaan projekti-insinöörin tehtävä on omanlaisensa sekoitus elementtirakentamista, suunnittelua ja tuotantolinjojen toiminnanohjausta, joten avoimella ja uteliaalla mielellä pääset meidän ohjauksessa ja perehdytyksessä oppimaan monipuolisen ja vastuullisen tehtävän. Tässä porukassa pärjää oma-aloitteisuudella, huumorintajulla ja ennakkoluulottomalla asenteella. Työ on itsenäistä, joten arvostamme ongelmanratkaisukykyä sekä paineensietokykyä. Työsuhde on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä!

Jos haluat kuulla lisätietoja tehtävästä, voit ottaa suoraan yhteyttä tehtaanjohtajaamme Juha Helavirtaan, p. 040 646 2516 tai juha.helavirta@lehto.fi.
Jos tämä tehtävä vaikuttaisi olevan juuri sinua varten, käy jättämässä meille vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta. Sen täyttää näppärästi vain noin 5 minuutissa. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Kurpanpellontie 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!