Projektikoordinaattori

FP-Tuotteet Oy
Vantaankoskentie 14, Vantaa
Vakituinen työsuhde
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme Back Office -joukkueeseemme
PROJEKTIKOORDINAATTORIA

Tulet lunastamaan paikan FP-Tuotteet Oy:n Back Office -tiimissä. Toiminta-alueenasi on Etelä-Suomen alue ja asemapaikkana Vantaa. Vastuullasi on alueesi rakennusteollisuuden projektiohjauksen tehtävät sekä myyntiprosessin tukeminen. Pystyt vaivatta hallitsemaan projekteja aina myyntiprosessin alkuvaiheesta valmiin kokonaisuuden luovutukseen saakka. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja langat pysyvät käsissäsi myös hektisinä aikoina.

Tarjoamme sinulle roolin kasvavassa ja työntekijöitä arvostavassa yrityksessä. Alan asiantuntijoista koostuva tiimi ja organisaation vahva tuki mahdollistavat ammatillisen kasvun ja kehityksen. Lisäksi käytössäsi on nykyaikaiset työkalut sekä alan kattavin valikoima, jotka luovat puitteet tehtävässä onnistumiselle. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta tai vahvaa halua kehittyä ammattilaiseksi rakennusteollisuuden toimituksiin suuntautuvassa projektinhallinnassa. Omaat aktiivisen ja myynnillisen otteen sekä systemaattisen ja tuloksiin tähtäävän toimintatavan. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja tulet toimeen englannin kielellä.

Lisätietoja tästä avainpaikasta saat soittamalla FP-Tuotteet Oy, projektipäällikkö Pekka Ojala, p. 010 6339 224. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 18.04.2021 mennessä www.eezypersonnel.fi kotisivujen kautta.

FP-Tuotteet Oy

FP-Tuotteet Oy on muuntojoustavien tilaratkaisujen johtava asiantuntijayritys, jonka osaaminen kattaa erilaisten tilojen koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.  Valikoimaamme kuuluvat mm. taitto- ja siirtoseinät, liukuovet, lasiovet ja -seinät sekä paljeovet.  Lisäksi toimitamme verhokiskojärjestelmiä ja murtosuojatuotteita. Projektimyyntimme kohteina ovat arkkitehdit, suunnittelijat, rakennuttajat ja rakennusliikkeet. FP-Tuotteet Oy:n liikevaihto on n. 10 M€ ja henkilöstömme koko n. 30 henkilöä. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Vantaalla.

Lisätietoja meistä löydät kotisivuiltamme: https: www.fp-tuotteet.fi/

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!