Projektipäällikkö, Lehto Tilat Oy, Pyhäjoki

Kiinnostaisiko siirtyä Projektipäälliköksi Fennovoiman rakennusprojektiin Pyhäjoelle?

Nyt on mahtava tilaisuus päästä mukaan haastavaan kohteeseen. Hallintorakennuksesta tulee kuusikerroksinen ja rakennuksen laajuus on n. 10 600 m2. Nykyaikaisista toimistotiloista löytyy tilat noin 300 henkilölle, kokoushuoneet, henkilöstöravintola sekä koulutussiipi.  Laitostoimiston rakentaminen alkaa hallintorakennuksen valmistuttua. Viisikerroksinen laitostoimisto sisältää toimistotiloja noin 250 henkilölle sekä kokous- ja sosiaalitilat. Laitostoimiston laajuus on noin 7 200 m2. Täältä löydät lisätietoa kohteesta.

Tehtäviisi kuuluu johtaa kohteen rakennuttamista. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, hankinnan ja suunnittelujohdon kanssa yhteisten tavoitteidemme toteutumisen varmistamiseksi

Jotakin meistä?
Työyhteisömme on tiivis ja vaalimme erinomaista ilmapiiriämme. Työsi saat tehdä hyvinkin itsenäisesti, mutta toki saat vakaan tuen, jotta homma pyörii. Toivomme myös, että sinäkin olisit halukas jakamaan osaamistasi muille. Tulet osaksi projektitiimiä ja apua on saatavissa suunnittelun johtamisen ja ohjaamisen tiimiltä sekä konsernin muilta tukitoimilta.

Muistathan, että urakehityksesi ei suinkaan pysähdy tähän. Saat haastavampia tehtäviä sen mukaan, mitä hartiasi jaksavat kantaa ja myöhemmin on mahdollisuus edetä myös muihin tehtäviin talon sisällä.

Ei kahta samanlaista päivää
Tämän työn ytimessä ovat vaihtelevat ja mielenkiintoiset tehtävät. Työsi on sopivassa määrin sekä itsenäistä tekemistä että tiimityötä. Työaika on liukuva arkisin klo 7- 18 välillä ja töitä on mahdollista tehdä satunnaisesti myös etänä.
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja voit aloittaa uudessa tehtävässäsi heti kun sinulle sopii.

Mitä odotamme sinulta?
- ArchiCAD- ja MS Office -ohjelmien sujuvaa perusosaamista
- Soveltuvaa koulutusta, esim. ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoista rakennusalan koulutusta
- Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- Tyyppinä olet tarkka, huolellinen ja sinnikäs viemään asiat loppuun saakka

Säännöllinen työaika on 40 tuntia viikossa. Työ alkaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä. 

Ok, haluan kuulla lisää!
Jos tämä tehtävä kuulostaa omalta jutultasi, jätä rohkeasti vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta jo tänään. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Jussi Wiikiltä: jussi.wiik@lehto.fi tai 040 772 4918. Voit hakea tehtävää täyttämällä oheisen lyhyen hakulomakkeen, kuitenkin viimeistään 31.5.2021 mennessä. Kerro meille vapaamuotoisesti millaisia projekteja olet viimeiseksi tehnyt, liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yli 1 250 henkilöä ja vuoden 2019 liikevaihtomme oli 667,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 772 4918
Sähköposti: jussi.wiik@lehto.fi
Sijainti: Pyhäjoki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!