Projektipäällikkö

Suunnittelun projektipäällikkö Tampereelle

Etsimme kokenutta infrasuunnittelun projektipäällikköä NRC Group Finlandin suunnittelutiimiin! Toimimme monialaprojektien vetäjinä, suunnittelijoina ja asiantuntijoina pääasiassa rauta- ja raitioteihin liittyvissä tehtävissä. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeitamme ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet, sekä ratapuolelta muun muassa Luumäki-Imatra kaksoisraiteen ja Turun ratapihan suunnittelu. Toimeksiantojemme kautta sinun on mahdollista saada kattava näkemys rautatiealalta.

Projektipäällikön tehtävänkuvasi muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan suunnittelun ohjaus- ja projektipäällikkö- sekä asiantuntijatehtävistä. Koulutamme ja opastamme sinut monialaprojektien mielenkiintoisiin ja monipuolisiin johtotehtäviin – halutessasi myös kansainvälisissä suunnittelun toimeksiannoissamme. Ensisijaisesti haemme sinua Länsi-Suomen suunnitteluryhmään, toimipaikkanasi Tampere. 

Odotamme

Odotamme sinulta vähintään insinöörin (AMK) koulutusta infra-alalta ja hyvää tekemisen asennetta. Aiempi ratasuunnittelukokemus on tehtävässä eduksi, mutta kokemuksesi voit olla saanut myös muista infrasuunnittelun tehtävistä, esimerkiksi tie- tai katusuunnittelija toimiessasi. Eduksesi voidaan laskea suunnitteluohjelmistojen hallinta, työmaakokemus sekä ruotsin tai englannin kielitaito. Toivomme sinulta matkustusvalmiutta ja hyviä yhteistyötaitoja.​ 

Tarjoamme

Tulet mukaan noin 15 hengen eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen ja hyvähenkiseen porukkaan. Toimitilamme Tampereen rautatieasemalla ovat helposti tavoitettavissa joukkoliikenteellä ja myös etätöiden tekeminen on mahdollista. Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi rautateihin liittyen kokonaisuutena yli tekniikan alojen. Tämä on mahdollisuus kehittyä yhdessä innostuneiden ja motivoituneiden työkaverien kanssa. Panostamme ammatilliseen kehitykseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jori Lehtikangas, puh. 040 863 0674, sähköposti jori.lehtikangas@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Projektinhallinta
 • Infrasuunnittelu
 • suomen kielitaito
 • Motivaatio
 • Tiimityötaidot

Lisäksi eduksesi on:

 • englannin kielitaito
 • ruotsin kielitaito

Työsuhde-edut

 • Mahdollisuus alennettuun NRC:n osakkeiden ostoon
 • Lounasetu
 • Liikuntaetu
 • Etätyömahdollisuus
 • Kulttuurietu

NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Sähköposti: hrnrc@vr.fi
Sijainti: Rautatienkatu 25A

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!