Projektipäällikkö (Tampere, Jyväskylä, Hyvinkää, Espoo, Helsinki, Oulu, Hämeenlinna)

 

Haemme projektipäällikköä ulkovalaistuksen suunnitteluun

Sijaintivaihtoehdot: Tampere, Jyväskylä, Hyvinkää, Espoo, Helsinki, Oulu, Hämeenlinna

Hei valaistusalan asiantuntija! Haluaisitko, että työpaikalle on kiva tulla maanantaiaamuna? Onko sinulla ideoita suunnittelutoiminnan ja työskentelytapojen kehittämiseen? Meillä Desprolla pääset mukaan huipputiimiin haastaviin suunnittelutehtäviin. Panostamme työhyvinvointiin, tiimihenkeen ja osaamisen kehittämiseen. Toimintamme kasvaessa haemme projektipäällikköä vastaamaan uusien ulkovalaistusprojektien läpiviennistä. Sinulla on kokemusta vaativista valaistussuunnittelun tehtävistä ja projektinhallinnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Ulkovalaistukseen liittyvät työtehtävämme pitävät sisällään mm. valaistuslaskentaa, sähkösuunnittelua, neuvotteluita sidosryhmien kanssa, lupien hankintaa ja rakentamisen suunnittelua ja valvontaa. Kiinnostuksen ja osaamisen mukaan myös SmartCity-projektien vetäminen tai niihin osallistuminen on mahdollista.

Haku alkaa ja päättyy

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • valaistusalan koulutus (teknikko, insinööri tai DI)
  • useamman vuoden työkokemusta ulkovalaistustöistä
  • ajokortti
  • intohimoinen asenne valoon ja valaistukseen

Katsomme eduksi:

◾ asiakaslähtöistä ja reipasta asennetta

◾ yhteistyökykyä ja halua kehittää toimintaa yhdessä

◾ muun sähkö- tai telealan osaamisen (esim. jakeluverkot, sähköasemat, televerkkotyöt)

◾ yhden tai useamman verkkotietojärjestelmän osaamista, esimerkiksi Keylight, Trimble NIS, ABB Integra, PowerGrid, PG Field

◾ voimassa olevat Työturvallisuus-, Tieturva- ja HätäEA-kortit

Despro Engineering Oy

Suomen intohimoisimmat insinöörit luomassa tulevaisuuden infraa. Despro on energia- sekä tietoliikennealan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme sähkönjakeluverkkojen, alueverkkojen, tietoliikenneverkkojen ja katuvalaistuksen asiantuntijoina. Tarjoamme mm. suunnittelu- ja hankintapalvelut, asiantuntijaselvitykset, hankekonsultoinnit ja ylläpitopalvelut. Palvelumme kattavat myös projektien johtamisen sekä valvonta- ja työmaainsinööripalvelut.

Uskomme, että innostavalla työympäristöllä ja työhyvinvoinnilla on suuri merkitys meille kaikille. Kannustamme ihmisiä tuomaan ideat esiin, vaikuttamaan aidosti omaan työhönsä ja kehittämään yrityksen toimintaa. Olemme avoimia uusille ideoille, hyödynnämme uutta teknologiaa ja työkaluja sekä kokeilemme uusia tapoja johtaa ja tehdä työtä. Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista myös hyvin kokonaisvaltaisesti.

Kysy lisää ja liity joukkueeseemme!

Sijainti: Autokeskuksentie 8, Pirkkala

Matti Haikka

Puhelin: 044 425 2409     Sähköposti: matti.haikka@despro.fi

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!