Projektipäällikkö Smart City hankkeisiin

Haemme projektipäällikköä sähköisen kaupunkitekniikan suunnitteluun

Haluaisitko, että työpaikalle on kiva tulla maanantaiaamuna? Onko sinulla ideoita suunnittelutoiminnan ja työskentelytapojen kehittämiseen? Meillä Desprolla pääset mukaan huipputiimiin haastaviin suunnittelutehtäviin. Panostamme yhdessä asiantuntijuuden kehittämiseen, tiimihenkeen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uskomme, että viihtyisit meillä Desrolla!

Toimintamme kasvaessa haemme projektipäällikköä vastaamaan uusien SMART-projektien läpiviennistä. Sinulla on kokemusta vaativista kaupunkitekniikan tehtävistä ja projektinhallinnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Sähköiseen kaupunkitekniikkaan liittyvät työtehtävämme pitävät sisällään mm. valaistussuunnittelua, sähkösuunnittelua, neuvotteluita sidosryhmien kanssa, lupien hankintaa sekä rakentamisen suunnittelua ja valvontaa. Tyypillisiä toimeksiantoja ovat mm. katujen, puistojen, torien, satamien, tapahtuma-alueiden ym. ulkoalueiden valaistuksen, sähkönjakelun ja tietoliikenneratkaisuiden suunnittelu. Suunnittelutehtävä voi sisältää mm. tarveselvityksiä, esisuunnittelua, hankesuunnittelua tai rakentamissuunnittelua. Tehtävään kuuluu myös kaupunkitekniikan suunnittelua älykkääksi SmartCity-ympäristöksi. 

Toimipisteesi voi olla Tampere, Jyväskylä, Hämeenlinna, Kuopio tai Oulu, mutta suuri osa työstä on mahdollista hoitaa etänä mistä tahansa.

 

Tarjoamme Sinulle:

 • osaamisen kehittämisen vahvassa asiantuntijatiimissä
 • huipputiimin, jossa tehdään töitä suurella intohimolla
 • mahdollisuuden olla mukana kehittämässä hienoa yritystarinaa Desprolla
 • vakituisten työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja etuudet
 • työpaikan, jossa voit halutessasi laajentaa omaa osaamistasi Despron kattavan palvelutarjonnan kautta muillekin infra-alan pelikentille

 

Projektipäällikkönä Sinulta toivomme: 

 • vahvaa kokemusta kaupunkitekniikan suunnittelusta
 • kykyä huolehtia sekä tiimisi että asiakkaiden tyytyväisyydestä
 • hyviä vuorovaikutustaitoja sisäiseen sekä ulkoiseen viestintään
 • matkustusvalmiutta ja B-ajokorttia
Haku alkaa ja päättyy

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • hyvää projektinhallintaosaamista
 • sähkötekniikan osaamista
 • sujuvia ATK-taitoja
 • intohimoista asennetta

Despro Engineering Oy

Despro on energia- sekä tietoliikennealan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme sähkönjakeluverkkojen, alueverkkojen, tietoliikenneverkkojen, uusiutuvan energian ja katuvalaistuksen asiantuntijoina. Tarjoamme mm. suunnittelu- ja hankintapalvelut, asiantuntijaselvitykset, hankekonsultoinnit ja ylläpitopalvelut. Palvelumme kattavat myös projektien johtamisen sekä valvonta- ja työmaainsinööripalvelut.

Haluamme uudistaa alan toimintatapoja omalla vahvalla näkemyksellämme: olemme aidosti asiakaslähtöinen ja esimerkillinen henkilöstön osallistamisessa sekä työhyvinvoinnissa. Täytämme asiakaslupauksemme, palvelemme asiantuntevasti ja joustavasti. Autamme asiakasta saavuttamaan omat tavoitteensa aikataulussa. Meillä on vahva yhteishenki ja mikä parasta: maanantaina on kiva tulla töihin!

Despro on täysin toimivan johdon omistuksessa. Tavoitteemme on olla toimialan paras kumppani asiakkaidemme ja henkilöstön arvioimana. Alueellisten toimistomme kautta palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti.

 

Suomen intohimoisimmat insinöörit luomassa tulevaisuuden infraa – liity joukkoomme!

 

Puhelin:
Sijainti: Autokeskuksentie 8 B, 33960 Pirkkala

Kysy lisäää!

Matti Haikka, liiketoimintavastaava

Puhelin: +358 44 4252409     

Sähköposti: matti.haikka@despro.fi

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!