Psykologi henkilöarviointiin

Eezy Personnel Oy
Lemminkäisenkatu 34, Turku
Haku alkaa ja päättyy

Haemme nyt Turkuun

PSYKOLOGIA HENKILÖARVIOINTIIN

Henkilöarviointipsykologin roolissa tehtävänäsi on toteuttaa henkilöarviointi- ja hakuprojekteja itsenäisesti ja yhdessä kokeneiden kollegoidesi kanssa. Työssäsi tuet asiakasorganisaatioitamme heidän henkilöstöratkaisuissaan, kartoittaen arviointiin osallistuvien vahvuuksia, valmiuksia ja kehittymispotentiaalia. Etsimmekin psykologia, joka on kiinnostunut työelämän ilmiöistä, monimenetelmällisestä arviointityöstä sekä asiakkaillemme suuntautuvasta raportointityöstä. Työtehtäväsi painottuvat henkilöarviointiin.

Hakijoiden tulee olla Valviran laillistamia psykologeja. Voit olla alan kokenut tekijä tai näet toimialan kiinnostavana urapolkuna. Osallistut myös kansainvälisiin toimeksiantoihin, joten hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Toteutamme työelämän unelmia

Visionamme on olla Suomen merkittävin työelämän toimija, strategisena tavoitteena tämä tarkoittaa alan markkinajohtajuutta Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Psykologina sinulle aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaltasi edistämään tätä kunnianhimoista tavoitetta liiketoimintayksikkömme näkökulmasta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia henkilöarvioinnin ammattilaisena merkittävissä alueellisten ja valtakunnallisten asiakkaidemme toimeksiannoissa. Tueksesi saat työyhteisön, jossa arvoa annetaan hyville yhteistyövalmiuksille sekä motivaatiolle oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiselle.

Lisätiedot

Mikäli Sinulle herää kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä Eezy Personnelilla, voit soittaa psykologitiimin vetäjälle Katja Konkalle 050 354 6980. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 14.3.2021 mennessä www.eezypersonnel.fi sivujen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan psykologin löydyttyä.

Eezy Personnel Oy

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa, Rovaniemellä ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi- ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. 

www.eezypersonnel.fi

Olemme osa Eezy-konsernia.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

www.eezy.fi

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!