Putkiasentajia pääkaupunkiseudulle, Lehdon Putkiremonttiyksikkö

Haemme nyt putkiasentajia pääkaupunkiseudun linjasaneerauskohteisiimme. Etsimme porukkaamme ammattilaisia, joilta löytyy jo entuudestaan vankka osaaminen työskentelystä putkiremonttien parissa.

Olemme yksi pääkaupunkiseudun merkittävimmistä linjasaneeraus yrityksistä. Keskimäärin meillä on 10 kohdetta työnalla ja vuodessa valmistuu vajaa 1000 putkiremontoitua asuntoa.

Miksi juuri meille
Yksikkömme toiminta on siinä mielessä poikkeuksellinen, että teemme kohteet valmiiksi omien yli 100 asentajan voimin. Meiltä löytyy myös oma putki- ja sähköosasto. Työmaamme valmistuu aina aikataulussa. Vaihtuvuus tiimeissämme on todella pientä koska yhteishenki on vahva, työllisyys taattu ja pidämme henkilöstämme huolto ja arvostamme heidän osaamista.

Meillä on taidokas ja toimiva pitkäaikainen oma yli 100 asentajan SÄHKÖ-, RAK- ja LVI-asentajatiimi sekä vakiintuneet yhteistyökumppanit, ei siis alati vaihtuvia aliurakoitsijoita.

Putkiremontti konseptimme on selkeä, työkalut kunnossa ja työmaamme aikataulussa – näistä olemme ylpeitä! Kun saavut työmaalle ovikortit ovat paikalla, materiaalit oikeaan aikaan tontilla ja laadukkaat työkalut valmiina sinua odottamassa.

Me tarjoamme sinulle urakkatyömahdollisuuden ja kattavat luontoisedut, joista voit lukea lisää osoitteessa.

www.lehto.fi/meille-toihin.

Odotamme sinulta
- ammattiylpeyttä työn laadusta
- suomen kielen taitoa
- urakkamiehen vauhtia
- vähintään 3 vuoden kokemusta putkiremonteista

Ota yhteyttä jo tänään!
Voit ottaa yhteyttä putkiremonttien talotekniikkapäällikkö Tommi Mattilaan p. 040 1477 447 tai tommi.mattila@lehto.fi. Voit myös jättää meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen helpoiten oheisen lomakkeen kautta - sen täyttää näppärästi vain noin 5 minuutissa.

Haku päättyy 10.5.2021. Ethän jää odottelemaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Ollaan pian yhteyksissä!

 

Haku alkaa ja päättyy

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yli 1 250 henkilöä ja vuoden 2019 liikevaihtomme oli 667,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 1477 447
Sähköposti: tommi.mattila@ehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!