Pyöräkuormaajan kuljettaja, kuivaamotoiminnot, Biolan Oy

Biolan Oy on suomalainen perheyritys, jonka yli 45-vuotinen historia perustuu kiertotalouden luomiseen ja hyödyntämiseen. Biolanin koko liikeidea toteutetaan kestävän kehityksen ja kierrätysraaka-aineiden hyödyntämisen ehdoilla. Missionamme on pyrkiä vähentämään ihmisen aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Tänä päivänä Biolanin tuotevalikoima kattaa kierrätysraaka-aineita hyödyntävät kasvualustatuotteet kuten piha- ja kukkamullat, puutarha- ja huonekasvilannoitteet, kuivakäymälät, kompostorit, ympäristöystävälliset jätevesijärjestelmät, aurinkoenergiaratkaisut sekä muut ekoasumisen tuotteet. Novarbo-nimellä markkinoitavat ammattiviljelytuotteet ovat myös merkittävä osa toimintaamme Euran tehtaalla. Kansainvälisyys on keskeinen osa Biolanin liiketoimintaa: omat tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, Virossa ja Kiinassa. Lisäksi olemme mukana erilaisissa kehitysprojekteissa ympäri maailmaa. Biolan markkinoi omia ja tytäryhtiöidensä tuotteita Suomen lisäksi EU:n alueelle, Lähi- ja Kauko-Itään, Kaakkois-Aasiaan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan. Viennin merkitys kasvaa edelleen. Biolan Groupissa työskentelee noin 140 henkilöä.

Lue meistä lisää: www.biolan.fi

Meillä on nyt Eurassa haussa ammattitaitoinen

PYÖRÄKUORMAAJAN KULJETTAJA, kuivaamotoiminnot

Haluaisitko sinä jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan ja liittyä osaajajoukkoomme? Tulet työskentelemään lannoitteiden kuivaamotoimintojen parissa. Teemme työtä tällä hetkellä katkeavassa 3-vuorossa, mutta toivomme sinulla olevan valmiutta myös 5-vuorotyöhön tulevaisuudessa. Kuivaamotoiminnot ovat osa Biolanin raaka-ainekentän toimintoja, jonka vastuulla on tuotannon raaka-aineiden saatavuus, esikäsittely, kompostointi ja raaka-ainelaadun tarkkailu.

Millaista arjen työsi tulisi olemaan? Valtaosa työstäsi on pyöräkuormaajalla operointia. Otat vastaan ja purat raaka-ainekentälle saapuvan raaka-ainemateriaalin sekä korttaat sen lajeittain kasoille. Raaka-ainekentältä siirrät ns. vanhemmasta päästä raaka-ainetta kuivaamohalliin prosessoitavaksi. Pyöräkuormaajalla operoinnin lisäksi työtehtäviisi sisältyy kuivaamohallissa seuraavia työtehtäviä: raaka-ainetäytöt kuivureihin, lisäaineiden täyttö raaka-aineeseen reseptiikan mukaisesti ja materiaalin rakeistaminen. Lisäksi huolehdit pyöräkuormaajan käyttäjäkohtaisista huoltotoimista. Toimit aktiivisessa yhteistyössä raaka-ainekentän henkilöstön, urakoitsijakumppaneidemme ja tuotantohenkilöstömme kanssa.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta pyöräkuormaajalla työskentelystä ja ammattitaitoa operoida turvallisesti ja tehokkaasti ahtaissa ympäristöissä. Tärkeää on myös kykysi huolehtia muista työ- ja paloturvallisuuteen liittyvistä asioista. Sinulla on myös valmiuksia ja halukkuutta oppia kuivaamo- ja muiden tuotantolaitteiden käyttö. Omaat perustaidot tietokoneen käytöstä. Olet työtavoiltasi huolellinen ja tarkka sekä itsenäiseen työhön kykenevä. Osaat toimia myös aktiivisesti vuorovaikutuksessa työyhteisömme kanssa. Sinulle hyvin hoidettu työ on kunnia-asia.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen / toistaiseksi voimassa oleva

Biolan Oy

Sijainti: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!